Θα φορούσες μια κονσέρβα πελτέ τομάτας; Λατρέψαμε τις δύο νέες σειρές παπουτσιών Converse

ΟιConverse Chuck Taylor Floral και οιAll Star Andy Warhol συλλογές έχουν ήδη μπει στις wish lists μας!
Θα φορούσες μια κονσέρβα πελτέ τομάτας; Λατρέψαμε τις δύο νέες σειρές παπουτσιών Converse



H πρώτη συλλογή Converse Chuck Taylor Floral ξεχωρίζει για το μάυρο δέρμα αλλά και τον καμβά λουλουδιών που αποτυπώνεται πάνω του.Οι λεπτομέρειες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές των ζωγράφων.

Επίσης καλό είναι να προσέξεις και την Converse All Star Andy Warhol συλλογή που θα κάνει την εμφάνιση της την Άνοιξη του 2015 μια συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Andy Warhol.Συνδυάζοντας το ξεχωριστό όραμα του Warhol με την Converse Chuck Taylor All Star, με τις εικόνες της ποπ κουλτούρας γιορτάζει την δημιουργική αυτοέκφραση και αποτίει φόρο τιμής στο όραμα του καλλιτέχνη.

"Με αυτή τη συλλογή, στόχος μας είναι να γιορτάσουμε και να προωθηθεί η καινοτόμος καλλιτεχνική έκφραση που είναι συνώνυμη τόσο με την Converse όσο και με τον Andy Warhol," δήλωσε ο Damion Silver, Διευθυντής σχεδιασμού της Converse All Star". Ο Andy Warhol δημιούργησε μια περίφημη τέχνη εμπνευσμένη από την αμερικανική ποπ κουλτούρα με ιδιαίτερα εικονίδια, και υπήρξε πρωτοπόρος στην αξιοποίηση του Taylor Chuck All Star ως ένα κενό καμβά για το έργο του. Από αυτή την κοινή δημιουργική ιστορία μεγάλωσε η συνεργασία μας με τον Warhol ".

"Το Ίδρυμα είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη της Converse Andy Warhol Συλλογή," δήλωσε ο Michael Hermann, εκπρόσωπος του Andy Warhol Foundation.''