Ring Party: Τα καλύτερα δαχτυλίδια για σένα!

10+1 statement δαχτυλίδια που θα σου κρατήσουν την πιο στυλάτη παρέα αυτή την Άνοιξη - και όχι μόνο
Ring Party: Τα καλύτερα δαχτυλίδια για σένα!



Οι τάσεις που επικρατούν στα δαχυλίδια όσον αφορά στον τρόπο που θα τα φορέσεις είναι δυο βασικές και εκ διαμέτρου αντίθετες. Η πρώτη θεωρία λοιπόν, λέει ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται να φορέσει πάνω από ένα δαχτυλίδι στα χέρια της. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε η λέξη κλειδί που ψάχνεις είναι το statement. Να βρεις δηλαδή ένα πολύ εντυπωσιακό δαχτυλίδι, που να κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, και να φορέσεις μόνο αυτό. Οι προτάσεις είναι πάρα πολλές και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα τόσο στο στυλ σου όσο και στη διάθεσή σου. 

Η δεύτερη θεωρία είναι της υπερβολής - με την καλή έννοια. Διψάει για πολλά και διαφορετικά δαχτυλίδια, φορεμένα πολλά μαζί στο ίδιο χέρι. Σε αυτή την περίπτωση επιλέγεις τα δαχτυλίδια αυτά που σου αρέσουν, χωρίς να λάβεις υπόψη σου ούτε το χρώμα τους ούτε το μέγεθός του, και πολύ απλά τα φοράς μαζεμένα στα δάχτυλα, το ένα δίπλα από το άλλο. Πρακτικά δεν αφήνεις κανένα δάχτυλο παραπονεμένο αφού πάνω σε αυτά φιγουράρει κι ένα δαχτυλίδι.

Κοινός παρανομαστής αλλά και ζητούμενο σε όλα τα παραπάνω είναι να έχεις ένα περιποιημένο και όμορφο μανικιούρ. Οι αποχρώσεις του μαύρου και του σκούρου καφέ ή μπορντώ είναι και οι πιο πασπαρτού που μπορείς να επιλέξεις για τα νύχια σου αφού ταιριάζουν με ότι κι αν τα συνδυάσεις.