Οι 50 αποχρώσεις... του μπλε! Είναι πολύ στη μόδα φέτος

Το χρώμα που δύσκολα θα αποχωριστείς αυτή την άνοιξη!
Οι 50 αποχρώσεις... του μπλε! Είναι πολύ στη μόδα φέτος



Πολλοί λένε ότι << το μπλε είναι το νέο μαύρο>> και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε, μιας και φέτος θα το δούμε παντού. Ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, όλα θα φορεθούν στις αποχρώσεις του μπλε και εσείς με την σειρά σας θα δημιουργήσετε ονειρεμένα outfits. Όσες από εσάς το επιλέξετε, θα δώσετε έξτρα ένταση στο ντύσιμο σας αλλά και ένα πιο stylish αποτέλεσμα, το οποίο θα συζητηθεί πολύ.

Το μπλε πάει σε καστανές αλλά και σε ξανθιές γυναίκες, με τις δεύτερες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, λόγω της χρωματικής αντίθεσης. Βέβαια αυτό κάθε φορά αλλάζει σε σχέση με την απόχρωση που θα επιλέξετε, παίζει ρόλο δηλαδή αν θα διαλέξετε κάποια σκούρα ή πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του.

Οι συνδυασμοί που μπορείτε να πετύχετε με άλλα χρώματα είναι αρκετοί. Μην φοβηθείτε να συνδυάσετε το μπλε με το λευκό και το γκρι. Ένας ακόμα συνδυασμός είναι αυτός με το μαύρο, όπου αποτελεί μια κλασική και συγχρόνως chic επιλογή. Τέλος για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο προχωρημένο, επιλέξτε έντονα χρώματα όπως : το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το πράσινο, πετυχαίνοντας και μια δεύτερη τάση στο outfit σας, το color blocking.