To Total Denim look είναι πάλι στη μόδα (ρεπορτάζ αγοράς)

Η πιο hot τάση για την φετινή άνοιξη που θα μας ξετρελάνει!
To Total Denim look είναι πάλι στη μόδα (ρεπορτάζ αγοράς)



Όταν ακούμε την φράση total denim look, η δεκαετία των 80's ειναι η μόνη που μας έρχεται στο μυαλό. Τότε που το τζιν, είτε σε πουκάμισο, σε παντελόνι, σε σαλοπέτα και σε jacket, αποτελούσε πρώτη προτεραιότητα στα τότε outfits των κοριτσιών. 

Έπειτα η μόδα άλλαξε και κυριάρχησε ο κανόνας ότι το denim δεν το συνδυάζεις στο ίδιο look με άλλο denim. Τα τελευταία χρόνια όμως ο κανόνας αυτός έχει καταρριφθεί μιας και αποτελέι το απόλυτο fashion trend. Διάσημες stars του εξωτερικού, fashionistas και fashion bloggers το έχουν δοκιμάσει ποικιλοτρόπως και μας έχουν εμπνεύσει και εμάς να το τολμήσουμε!

Εμείς θα σου προτείνουμε 3 διαφορετικά στυλ που μπορείς να πετύχεις με ένα total denim look :

- Σπορ : 

Πρόσθεσε κάποιο χρώμα (ακόμα και νέον) στο outfit σου, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μια ζώνη, ένα σκουφί ή με τα αθλητικά παπούτσια. Μόνο βαρετό δεν θα χαρακτηριστεί!

- Επίσημο :  

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι κομψή όταν είσαι ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με τζιν; Τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια θα μετατρέψουν το ντύσιμο σου σε λαμπερό. Ένα statement κολιέ, οι λαμπερές σου γόβες και μια ιδιαίτερη τσάντα μπορούν να το μετατρέψουν εύκολα σε πιο επίσημο για μια βραδινή έξοδο σου.

- Grungy : 

Σε αυτό το στυλ δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και όρια. Πρόσθεσε στο denim look σου, ένα τζιν γιλέκο, δερμάτινες λεπτομέρειες, ιδιαίτερα μποτάκια και κοσμήματα.