Μιλιτέρ : To στυλ που θα αγαπήσεις

Η ''επαναστατική'' τάση επιστρέφει άκρως ανανεωμένη!
Μιλιτέρ : To στυλ που θα αγαπήσεις



Το μιλιτέρ είναι μια τάση που κατα καιρούς επιστρέφει στη μόδα, αλλά κάθε φορά έχει κάτι νέο να μας προτείνει. Παλιότερα το σχέδιο της παραλλαγής ήταν από τις πιο hot τάσεις που όλες οι εγχώριες stars και όχι μόνο ακολουθούσαν με κλειστά μάτια. Το 2014 ο οίκος Balmain, το επανέφερε δυναμικά με έναν πιο σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο. Το μιλιτέρ σήμερα έχει πάρει άλλη μορφή, πιο κλασική θα μπορούσαμε να πούμε με τα χρυσά κουμπιά, τα υπέροχα παπούτσια και τους χακί χρωματισμούς να κάνουν την διαφορά.

Η πάντα στυλάτη και αγαπημένη Olivia Palermo, έδωσε μια άλλη πνοή στην συγκεκριμένη τάση, επιλέγοντας σκούρο μπλε μιλιτέρ σακάκι (με λεπτομέρεια τα μεγάλα χρυσά κουμπιά), μακριά φούστα σε Α γραμμή και κόκκινες μπότες. Με σιγουριά μπορoύμε να πούμε ότι έκανε πολλές από εμάς να δούμε με άλλο μάτι το μιλιτέρ. Δώστε στα ''στρατιωτικά'' outfits σας ένα πιο κομψό και ultra chic αέρα.

Η θετική πλευρά αυτής της ''επαναστατικής'' τάσης είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα looks, τόσο καθημερινά, όσο και πιο επίσημα για κάποια έξοδο σας.

Επένδυσε και απόκτησε ένα παντελόνι σε χακί χρώμα για να έχεις την δυνατότητα να το συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στυλ. To χακί ταιριάζει απόλυτα με το λευκό, τα ουδέτερα χρώματα και το μαύρο δέρμα. Άλλη μια καλή αγορά που μπορείτε να πραγματοποιήσετε και να βγείτε ασπροπρόσωπες είναι το χακί παλτό, κάντε την διαφορά και ξεφύγετε για λίγο από το κλασικό μαύρο και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.