Milan fashion week : Λατρέψαμε την συλλογή του οίκου Fendi, φθινόπωρο - χειμώνας 2015 / 2016

Οι γούνες, τα μάλλινα και οι καπαρντίνες που μας εντυπωσίασαν στο catwalk.
Milan fashion week : Λατρέψαμε την συλλογή του οίκου Fendi, φθινόπωρο - χειμώνας 2015 / 2016



Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο έχει ήδη αρχίσει και μπορούμε να πούμε ότι έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά. Στην ιταλική μητρόπολη της μόδας και του στυλ, πάντα παρακολουθούμε τις πιο εντυπωσιακές και in fashion πασαρέλες. Ένας από τους οίκους μόδας που πάντα ανυπομονούμε να δούμε, γιατί έχει πάντα κάτι νέο και μη αναμενόμενο να προτείνει είναι o Fendi.

Με σημείο αναφοράς την Kendall Jenner που πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα fashion shows, ο ιταλικός οικος την επέλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη στο catwalk, μιας και είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα νέα μοντέλα όλου του κόσμου. To show άνοιξε η Doutzen Kroes ενώ την πασαρέλα διέσχισαν πολλά μεγάλα ονόματα του modelling όπως οι Lily Donaldson, Jamie Bochert, Karlie Kloss, Joan Smalls και Lindsey Wixson

Η παλέτα των χρωμάτων περιελάμβανε το κόκκινο, το μαύρο, το λευκό και το χρώμα της άμμου. Ο ιταλικός οίκος πρότεινε chic και furry δημιουργίες, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε. Τέλος ξεχωρίσαμε τις υπέροχες oversized τσάντες, τα πλεκτά, τα δερμάτινα σύνολα καθώς και τα μοναδικά γούνινα μποτάκια, που έχουν ήδη γίνει viral στις fashionistas. 

Κι όλα τα παραπάνω, με ατημέλητο look στα μαλλιά και μοναδικό αξεσουάρ... την κορδέλα!