Milan fashion week : Δες την ιδιαίτερη συλλογή του οίκου Byblos, φθινόπωρο - χειμώνας 2015 / 2016

Οι μαγευτικές οπτικές ψευδαισθήσεις κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!
Milan fashion week : Δες την ιδιαίτερη συλλογή του οίκου Byblos, φθινόπωρο - χειμώνας 2015 / 2016



Οι πιο πολλοί όταν ακούνε την λέξη Byblos, αμέσως σκέφτονται την μαγική πόλη του Λιβάνου. Στον κόσμο της μόδας ωστόσο είναι ένας ιταλικός οίκος ρούχων και αξεσουάρ, με μοναδικά και πρωτοποριακά σχέδια, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι φέτος περιμέναμε με μεγάλη αγωνία τι νέο θα παρουσιάσει στη νέα συλλογή για το φθινόπωρο - χειμώνα 2015 / 2016 και το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν απογοήτευσε κανέναν.

Η νέα collection, κυριολεκτικά μας θάμπωσε με τις οπτικές ψευδαισθήσεις, τα γεωμετρικά σχέδια και τα ''θορυβώδη'' prints, με εξαίρεση μόνο την κοραλί καπαρντίνα που ξεχώρισε για τον μινιμαλισμό της. Το έντονο μπλε, το μαύρο, το κοραλί,το μώβ και το ασπρόμαυρο, ήταν τα χρώματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Λατρέψαμε τις ασυμμετρίες στα παλτό και τις θηλυκές φούστες σε Α γραμμή. Επίσης παρατηρήσαμε ότι σχεδόν σε όλες τις δημιουργίες της συλλογής, μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με φιόγκο έχει ενσωματωθεί πλήρως, δίνοντας μια chic πινελιά.

Η gallery που ακολουθεί θα σας πείσει ότι τον επόμενο χειμώνα, οι οπτικές ψευδαισθήσεις θα είναι από τις πιο hot τάσεις!