Paris fashion week : O οίκος Elie Saab φλερτάρει με το military chic για το φθινοπώρο-χειμώνα 2015/2016

Το χακί, τα χρυσά κουμπιά και τα ιδιαίτερα prints ξεχώρισαν...
Paris fashion week : O οίκος Elie Saab φλερτάρει με το military chic για το φθινοπώρο-χειμώνα 2015/2016



Elie Saab, ο οίκος που όλες οι stars του Hollywood εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για τις πιο λαμπερές και ξεχωριστές εμφάνισεις στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Ένας οίκος συνυφασμένος με την πολυτέλεια και την υπέροχη αισθητική. Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς από το να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά με τις μοναδικές τουαλέτες και τα ιδιαίτερα ρούχα.

Aρχικά το catwalk και το backround ήταν σε γενικές γραμμές μάυρο με κεντρικη λεπτομέρεια το περίγραμμα γυμνών κλαδιών. Ο Elie Saab, ήθελε να μας βάλει σε ένα σκοτεινό mood και το κατάφερε με το όλο σκηνικό. Η αλήθεια είναι ότι o οίκος διαφοροποιήθηκε απ'ότι μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και μας άρεσε πολύ.

Το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα ο Elie Saab φαντάζεται την γυναίκα πιο μυστήρια και αισθησιακή από ποτέ. Ντυμένη πιο αυστηρά με military επιρροές, δεν ξεχνάει την γυναικεία πλευρά και σιλουέτα. Σακάκια με χρυσά κουμπιά, χακί δημιουργίες και δερμάτινα peep toe παίζουν καθοριστική σημασία στην συγκεκριμένη συλλογή. 

Στην συνέχεια του show, είδαμε το σκηνικό να αλλάζει αφού η έμνευση της collection συνεχίστηκε από τη Μητέρα φύση. Ξεχώρισαν τα φορέματα με floral prints στην πιο ιδιαίτερη εκδοχή τους. Το δέρμα, η δαντέλα και οι λαμπερές λεπτομέρειες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την συγκεκριμένη συλλογή.

Πριν δεις την gallery παρακάτω με τις μοναδικές δημιουργίες δες εδώ τι πρότεινε ο οίκος Lanvin με την σειρά του.