Hot color trend : Ροδακινί παντού (ρεπορτάζ αγοράς)

Το χρώμα που θα μας βάλει για τα καλά στην άνοιξη...
Hot color trend : Ροδακινί παντού (ρεπορτάζ αγοράς)



Η Jessica Alba εμφανίστηκε στους γκρίζους δρόμους της Νέας Υόρκης με total ροδακινί outfit και η αλήθεια είναι ότι ξεχώρισε πραγματικά για την χρωματική της επιλογή μιας και το συγκεκριμένο χρώμα δεν το βλέπουμε πολύ συχνά. Μέχρι τώρα βέβαια, αφού αυτή την άνοιξη θα το δούμε αρκετά σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Αυτό το γλυκό χρώμα που θυμίζει γλυκές και φρουτώδεις γεύσεις ήρθε για να μείνει και να αντικαταστήσει το μαύρο, το γκρι και όποιο άλλο χρώμα παραπέμπει στον χειμώνα. Και μόνο που κοιτάς το χρώμα του ροδάκινου, ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας κατακλύζει το μυαλό και την καρδιά σου.

Αν φοβάσαι να δοκιμάσεις το λευκό γιατί απλά δεν σου αρέσει ή θεωρείς ότι δεν σε κολακεύει, προτίμησε εναλλακτικά να το αντικαταστήσεις με το ροδακινί. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις αφού θα δώσει extra θηλυκότητα και φινέτσα στο εκάστοτε ντύσιμο που θα επιλέξεις.

Πρέπει να θυμάσαι ότι χρωματικά, πηγαίνει ιδανικά στα ξανθά κορίτσια. Αναδεικνύει υπέροχα την ανοιχτή επιδερμίδα χωρίς να απαγορεύει στις μελαχρινές και σταρένιες επιδερμίδες (δεν την Jessica) να το δοκιμάσουν. Για μοναδικά στιλιστικά αποτελέσματα που θα σας πάνε ένα βήμα παραπέρα, συνδυάστε το ροδακινί με άλλα ουδέτερα και παλ χρώματα για μια πιο ήπια εμφάνιση και το δαμασκηνί ή το βαθύ πράσινο για πιο ιδιαίτερα και τολμηρά looks.

Aν πάλι είσαι φαν του ροζ, δες εδώ, πως να το φορέσεις!