10 καπέλα που θα συμπληρώσουν το στυλ σου άψογα

Το αξεσουάρ που θα μεταμορφώσει το look σου στην στιγμή...
10 καπέλα που θα συμπληρώσουν το στυλ σου άψογα



Καπέλα, ένα κεφάλαιο μεγάλο και σημαντικό για τις γυναίκες. Ακόμα και 2 αιώνες πριν, αποτελούσε ένα σημαντικό  αξεσουάρ που επέλεγαν οι γυναίκες για σημαντικές περιστάσεις και καταστάσεις στην ζωή τους. Πολλές φορές δε πρόσδιδε ακόμα και την κοινωνική καταγωγή μιας γυναίκας, για παράδειγμα αν κάποια γυναίκα συνδύαζε το κομψό ντύσιμό της με ένα παρόμοιο καπέλο, σίγουρα θα άνηκε σε μια ανώτερη κοινωνική τάξη.

Τώρα πια τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ μιας και το καπέλο φοριέται απ' όλες τις γυναίκες χωρίς να συμβολίζει κάτι συγκεκριμένο. Το φοράμε καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας γιατί εκτός από την προστασία από τον ήλιο, προσθέτει επιπλέον στυλ στο outfit μας. Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει να το προτιμήσουμε και σε μια έξοδο το βράδυ, αφού το καπέλο δεν γνωρίζει ώρες και όρια.

Επειδή πολλές γυναικές φοβούνται για τα αδιάκριτα βλέμματα και για το τι θα πει ο κόσμος με αποτέλεσμα να ντρέπονται να φορέσουν ένα καπέλο, εσείς μην σκέφτεστε τίποτα από όλα αυτά. Το να φοράς ένα καπέλο είναι ένα από τα πιο φυσιολογικά πράγματα που μπορείς να κάνεις γενικά. Τώρα που ο ήλιος θα είναι πιο δυνατός από ποτέ, επένδυσε και εσύ στο αγαπημένο καπέλο και ανανέωσε οποιοδήποτε στυλ και αν ακολουθείς. Γιατί το στυλ κρύβεται στις λεπτομέρειες...

Δες εδώ, με ποια παπούτσια μπορείς να συνδυάσεις τα καπέλα σου!