Total white look : Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ

Γιατί το λευκό ποτέ δεν είναι βαρετό...
Total white look : Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ



H πανέμορφη Charlize Theron εμφανίστηκε στο Grand Prix της Formula 1 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Το total white look που επέλεξε ανέδειξε την μοναδική ομορφιά της και την αριστοκρατική σιλουέτα της. Το συγκεκριμένο outfit είναι αλήθεια ότι το λατρέψαμε και με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσουμε και εμείς. Αν από την άλλη νομίζετε ότι είναι μια βαρετή και μονότονη επιλογή εμείς θα σας πείσουμε ότι ακόμα και το total white look έχει τους δικούς του κανόνες, ώστε το αποτέλεσμα που θα πετύχετε να μαγνητίσει τα βλέμματα των άλλων, όπως έκανε και η Charlize.

Tips και συμβουλές για το τέλειο total white look :

 - Αν θες να επιλέξεις και εσύ την συγκεκριμένη τάση, πρέπει να προσέξεις όλα τα ρούχα που θα συνδυάσεις να έχουν τον ίδιο τόνο του λευκού ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο. Γιατί όλα τα λευκά δεν είναι ίδια, κάποια πλησιάζουν προς το εκρου και κάποια προς το λαμπερό λευκό. 

- Μιας και πέραν του λευκού το outfit σου δεν θα έχει κάποιο άλλο έντονο χρώμα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή τόσο στα μαλλιά σου όσο και στο μακιγιάζ σου. Για παράδειγμα η Charlize, φόρεσε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που έδεσε τέλεια με το υπόλοιπο look.

 - Μπορεί σε γενικές γραμμές το total white να είναι μια απλή επιλογή, εσείς μπορείτε να προσθέσετε κάποια ιδιαίτερα αξεσουάρ και κοσμήματα της επιλογής σας, δίνοντας στο όλο look την προσωπική σας πινελιά.

- Το θετικό με το total white, είναι ότι ταιριάζει τόσο στις ξανθιές όσο και στις μελαχρινές. Είναι ένα τόσο λαμπερό και φρέσκο χρώμα (αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε χρώμα), το οποίο θα σας φωτίσει και θα σας φτιάξει την διάθεση στο λεπτό.

- Τέλος μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα εσώρουχο στον τόνο του δέρματος σας, ώστε να μην διαφαίνεται από τα λευκά σας ρούχα.

Δες εδώ με τι γυαλιά μπορείς να συνδυάσεις το look σου!