Τα 10 πιο stylish πορτοφόλια που πρέπει να δεις

Ένα αξεσουάρ χρηστικό και σημαντικό για την καθημερινότητα μας...
Τα 10 πιο stylish πορτοφόλια που πρέπει να δεις



Το πορτοφόλι είναι ένα αξεσουάρ που όλες έχουμε στην τσάντα μας, μιας και μας είναι απόλυτα απαραίτητο στην καθημερινότητα.

Μετρητά, κέρματα, κάρτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μπορούν να χωρέσουν σ' ένα τόσο μικρό πορτοφόλι. Και επειδή το χρησιμοποιούμε πολλές φορές μέσα στη μέρα καλό θα ήταν να αποκτήσουμε ένα σχέδιο ή χρώμα που μας αρέσει και γιατί όχι κάθε φορά που το βλέπουμε να μας φτιάχνει αυτομάτως την διάθεση.

Πια οι μεγάλες εταιρείες ρούχων και οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας ενδιαφέρονται πολύ και σχεδιάζουν μοναδικά και πολλές φορές πρωτότυπα πορτοφόλια που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Μπορείς ακόμα να συνδυάσεις την τσάντα σου αισθητικά και χρωματικά με το πορτοφόλι ώστε να πετύχεις μια ισορροπία στα αξεσουάρ. Από την άλλη δεν είναι δεσμευτικό να τα συνδυάσεις, αρκεί να βρεις και να αποκτήσεις ένα χρηστικό, με πολλές θήκες και όχι μεγάλο σε μέγεθος πορτοφόλι, το οποίο ταιριάζει άψογα με το στυλ και τον χαρακτήρα σου.

Εμείς σου προτείνουμε να παίξεις και να διαλέξεις ένα ιδιαίτερο σχέδιο που θα ξεφεύγει από οτιδήποτε βαρετό είχες μέχρι τώρα.

Δες εδώ, πως οι μικρές τσάντες θα ανανεώσουν το στυλ στο λεπτό!