Trend Alert: Σουέντ την άνοιξη; Κι όμως είναι τάση

Ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια θα χορέψουν στον ρυθμό του...
Trend Alert: Σουέντ την άνοιξη; Κι όμως είναι τάση



Μπορεί το δέρμα τα τελευταία χρόνια να είναι η απόλυτη τάση και να φοριέται όλες τις εποχές σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, την φετινή άνοιξη φαίνεται ότι θα αλλάξουν λίγο τα πράγματα. Όσο κι αν αγαπάμε το δέρμα και να το προτιμούμε γενικότερα, αξίζει για λίγο να το βάλουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας (μπορεί και της ντουλάπας μας) και να το εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας μόνο στη σουέντ εκδοχή του. 

Το σουέντ αποτελεί ένα είδος δέρματος σε απαλή μορφή και μπορούμε να το πούμε ως την πιο soft εκδοχή του κανονικού δέρματος. Το βρίσκουμε σε όλους τους πιθανούς τόνους του καφέ, χωρίς να αποκλείουμε και τα υπόλοιπα χρώματα που υπάρχουν (π.χ τα παλ και nude). Η συγκεκριμένη υφή μας παραπέμπει σε πιο boho και 70's επιρροές και αυτό μας αρέσει πολύ μιας και αποτελούν και οι συγκεκριμένες τάσεις που θα ξεχωρίσουν και εννοείται και θα δοκιμάσουμε με την σειρά μας.

Αυτή η κομψή εκδοχή του δέρματος, θα σας εντυπωσιάσει αφού θα το δείτε σε μίνι φούστες, σορτς, jackets, τοπς και εννοείται σε αξεσουάρ όπως παπούτσια και τσάντες. Μην διστάσετε να το εντάξετε στο δικό σας στυλ, είτε είναι επίσημο, είτε casual, είτε και πιο σπορ. Όπως και αν επιλέξετε να το προσθέσετε στα outfit σας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσετε ένα διαφορετικό ύφος στο στυλ σας και θα πετύχετε τις πιο μποέμ εμφανίσεις που μπορείτε να φανταστείτε.

Δες εδώ, περισσότερες τάσεις για την άνοιξη!