Pink + White : Ο πιο κομψός και ρομαντικός συνδυασμός της άνοιξης

Άραγε πόσα looks μπορείτε να πετύχετε;
Pink + White : Ο πιο κομψός και ρομαντικός συνδυασμός της άνοιξης



Η άνοιξη γενικά φημίζεται για τα όμορφα, φωτεινά και λαμπερά χρώματα που παρατηρούμε τόσο στη φύση όσο και γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι μαζί με τις αλλαγές του καιρού, αυτόματα λες και γίνεται κάτι μαγικό, αλλάζει η διάθεσή μας και όπως είναι φυσικό και οι στιλιστικές μας επιλογές. 

Έτσι δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καταλληλότερη εποχή για να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπας μας το λευκό και το απαλό ροζ (κι ας βρέχει ακόμα λες και είναι χειμώνας). Και τα δύο αποτελούν τα πιο φρέσκα, ''καθαρά'' και γλυκά χρώματα που θα μπορούσαμε να πειραματιστούμε και να τα συνδυάσουμε ακόμα και τώρα. Φέτος για άλλη μια φορά το λευκό είναι μια τάση που θα βλέπουμε να πραγματώνεται πολύ συχνά μπροστά μας και το ανοιχτό ροζ, ανήκει στα παστέλ χρώματα που αδιαμφισβήτητα λατρεύουμε να φοράμε κάθε φορά που ο καιρός βάζει τα καλά του. Άρα αυτό που μπορούμε να πετύχουμε είναι 2 τάσεις σε 1, τι λέτε, τέλειο;

Ας δούμε μαζί πως μπορείτε και εσείς έξυπνα και απλά να δοκιμάσετε αυτόν τον γλυκό συνδυασμό είτε για μια καθημερινή βόλτα για καφέ με τις φίλες σας είτε για look γραφείου ή ακόμα για μια βραδινή σας έξοδο. 

- Mια κλασική και safe επιλογή που μπορείτε να κάνετε, είναι να δοκιμάσετε το total white look και να προσθέσετε λεπτομέρειες απαλού ροζ. Τσάντα, παπούτσια, κολιέ και όποιο άλλο αξεσουάρ σας αρέσει στο συγκεκριμένο χρώμα, θα δέσουν υπέροχα με το όλο σύνολο και το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο κομψό.

- Mια ροζ midi φούστα σε Α γραμμή, ένα απλό λευκό τοπ και τα αγαπημένα σας nude πέδιλα φαντάζουν ως τα ιδανικά κομμάτια για μια girly και μοναδική εμφάνιση.

- Τέλος ένα ροζ jacket σε ότι στιλ θες και σου ταιριάζει μπορεί να αποδειχτεί σαν ένα ρούχο πασπαρτού, που εκτός από τον τέλειο συνδυασμό με το λευκό, μπορείς να το ταιριάξεις σε όποιο outfit θες, μιας και πηγαίνει ιδανικά με τα παστέλ, τα prints και τα nude χρώματα.

 

Δες εδώ, πως να δοκιμάσεις το total white look!