10 ανοιξιάτικα μποτάκια που πρέπει να δοκιμάσεις

Αποτελούν ιδανική επιλογή, αφού ο καιρός ακόμα το επιτρέπει...
10 ανοιξιάτικα μποτάκια που πρέπει να δοκιμάσεις



Δεν εξηγείται αλλιώς, ο καιρός έχει μπερδευτεί και νομίζει ότι βρισκόμαστε ακόμα στον χειμώνα. Η άνοιξη έχει κρυφτεί για τα καλά και εμείς μέρα με τη μέρα αδυνατούμε να αποφασίσουμε τι πρέπει να φορέσουμε. Βέβαια μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός μεσολαβεί αυτό το άχαρο διάστημα που όσον αφορά τα παπούτσια μας, δυσκολευόμαστε με τις καθημερινές επιλογές μας μέχρι να βγάλουμε από τα καλοκαιρινά, τα αγαπημένα μας πέδιλα.

Ευτυχώς τα ανοιξιάτικα μποτάκια είναι με το μέρος μας και μας βγάζουν από την δύσκολη θέση στο τι πρέπει να επιλέγουμε καθημερινά. Για αλλαγή αφήστε στην άκρη οποιαδήποτε απόχρωση θυμίζει χειμώνα και βάλτε για λίγο την άνοιξη στα παπούτσια σας. Οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές, αφού στην αγορά θα βρείτε μοναδικά σχέδια και χρώματα που θα σας αλλάξουν τόσο στο στιλ στη στιγμή όσο και την διάθεση σας. 

Το θετικό αλλά και συγχρόνως βολικό με τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι ότι είναι άνετα, φορέσιμα όλο το 24ωρο και πολύ εύκολα ώστε να τα συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ. Ψηλά, χαμηλά, με χοντρό τακούνι, ή ψηλή σόλα από κάτω, ότι κι αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες και εσείς θα έχετε αναβαθμίσει το στιλ σας με τον πιο απλό τρόπο. Μην το σκέφτεσαι άλλο, η ώρα να αποκτήσεις τα δικά σου μποτάκια ήρθε, και εμείς παρακάτω σου προτείνουμε τα 10 καλύτερα σχέδια της αγοράς. Εnjoy!

Δες εδώ επιπλέον μποτάκια, που θα σου κλέψουν την καρδιά!