Airport style : Δες τι φοράνε οι stars στο αεροδρόμιο και εμπνεύσου από τα look τους

Άραγε πως πετυχαίνουν όλες τις άψογες εμφανίσεις τους;
Airport style : Δες τι φοράνε οι stars στο αεροδρόμιο και εμπνεύσου από τα look τους



Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλες οι celebrities δείχνουν αψεγάδιαστες και ντυμένες υπέροχα κάθε φορά που οι paparazzi τις απαθανατίζουν στο αεροδρόμιο, όταν φεύγουν για κάποιο ταξίδι επαγγελματικό η μη. Ενώ όσο θαυμάζουμε τα σύνολα τους, από την δική μας πλευρά και σχετική εμπειρία, δεν βρίσκουμε και τόσο ρεαλιστικό να συνδυάζεται συγχρόνως το άψογο στιλ και η άνεση, που τόσο αναζητούμε σε κάποιο ταξίδι που επιλέγουμε το αεροπλάνο ως μέσο μεταφοράς μας.

Κατά 90% όλες οι stars, επιλέγουν ως βάση το casual στιλ και έπειτα πάνω σε αυτό παίζουν και το μετατρέπουν, προσθέτοντας chic και glamorous πινελιές. Εκτός από τις μοναδικές βάλιτσες που κουβαλούν, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι custom – made ειδικά γι' αυτές, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ και στα παπούτσια που επιλέγουν, διότι γνωρίζουν καλά ότι αυτά κάνουν την διαφορά και μπορούν να εκτοξεύσουν στιλιστικά οποιοδήποτε outfit.

H Jessica Alba, η Kate Moss και η Behati Prinsloo, είναι από τις λίγες stars οι οποίες γνωρίζουν κατά γράμμα τους κανόνες του τέλειου airport style. Άλλωστε οι συγκεκριμένες, που τις χάνεις που τις βρίσκεις σε ένα αεροδρόμιο βρίσκονται, τρέχοντας να προλάβουν μια πτήση. Άρα κάτι περισσότερο θα ξέρουν όσον αφορά το στιλ που όλες θέλουμε να έχουμε όταν ταξιδεύουμε, γι΄αυτό παρακάτω ακολουθεί αναλυτικός οδηγός με το πως θα πετύχετε απλά και με έξυπνους τρόπους τα πιο αγαπημένα look του αεροδρομίου.

Δες εδώ, τι επιλέγει να φοράει η Δέσποινα Βανδή όταν ταξιδεύει.