Δες πώς να φορέσεις το λεοπάρ σαν όλα τα cool κορίτσια

Tο πιο δυναμικό και θηλυκό print είναι και πάλι εδώ.
 Δες πώς να φορέσεις το λεοπάρ σαν όλα τα cool κορίτσιαΩραίο το λεοπάρ ως print, αλλά για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί κόκκινο πανί και αυτό γιατί το θεωρούν υπερβολικό και δύσκολο όσον αφορά με τι συνδυάζεται.

Αυτό ως σήμερα μιας και τα πιο cool και στιλάτα κορίτσια του Hollywood, θα μας πείσουν να το δοκιμάσουμε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Τελικά όπως αποδεικνύεται, οι διάσημες δεν φοβούνται να παίξουν με τη μόδα και απο αυτό πρέπει και εμείς να πάρουμε παράδειγμα! 

Cool girls :

Κάντο όπως η Kate Moss : Επίλεξε ένα εντυπωσιακό λεοπάρ παλτό σαν αυτό της Moss και γιατί όχι αντικατεστησέ το με το φόρεμα σου. Μια chic και κομψή εμφάνιση!

Κάντο όπως η Lea Seydoux : Παίξε με τα αξεσουάρ. Η γλυκιά ηθοποιός Lea, κατάφερε να κάνει την διαφορά με ένα και μόνο λεοπάρ backpack. Η αντίθεση με το φούξια παλτό είναι απλά εντυπωσιακή.

Κάντο όπως η Vanessa Hudgens : To total λεοπάρ look είναι και φέτος hot. Ένα λεοπάρ φόρεμα όπως της Vanessa, αποτελεί μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη επιλογή τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ. Αν το δοκιμάσεις, πρόσεξε να μην το παρακάνεις με υπερβολικά αξεσουάρ.

Κάντο όπως η Liv Tyler : Ένα λεοπάρ ρούχο (όπως το statement λεοπάρ παλτό της Tyler) είναι ένα στιλάτο item, για να το εντάξεις σε οποιοδήποτε mix and match look. Mην φοβηθείς να συνδυάσεις αρκετά print μαζί!