Xfactor: Η Τάμτα ψηφίζει color blocking το καλοκαίρι (ρούχα, παπούτσια, παντού!)

Συνδύασε πολλά χρώματα μαζί, είναι τάση...
Xfactor: Η Τάμτα ψηφίζει color blocking το καλοκαίρι (ρούχα, παπούτσια, παντού!)



Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μόλις ξεκίνησε και τι καλύτερο σήμερα να χαλαρώσουμε και να δούμε Xfactor. Φυσικά εκτός από τις τις υπέροχες φωνές των παικτών και το ''Είστε έτοιμοιιιιι;'' του παρουσιαστή Σάκη Ρουβά που ανυπομονούμε να ακούσουμε, θέλουμε να δούμε και τι φόρεσε η Τάμτα.

Η οποία με ένα μαγικό τρόπο σε κάθε show καταφέρνει και επιλέγει διαφορετικά look και στιλ. Με την βοήθεια της Αλεξάνδρας Κατσαίτη, που επιμελείται το ντύσιμο της, προτείνουν μια νέα τάση και κάτι διαφορετικό που μπορούμε να δοκιμάσουμε όλες το φετινό καλοκαίρι!

Τελικά τι φόρεσε η Τάμτα στο 5ο live;

Η stylish τραγουδίστρια φόρεσε ένα Mary Katrantzou μίνι girly φόρεμα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του μωβ, η οποία με την τάση του color blocking, επέλεξε ένα ζευγάρι NAK χρωματιστά statement ψηλοτάκουνα. Όσον αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά, απόψε την είδαμε με αφέλειες και πορτοκαλί κραγιόν. 

Αυτό που προτείνει η Τάμτα είναι το φετινό καλοκαίρι, να επιλέξεις στα ρούχα και στο μακιγιάζ σου πολλά χρώματα μαζί. Και ξέρεις ποιο είναι το πιο σημαντικό; Ότι δύσκολα θα κάνεις λάθος, μιας και η συγκεκριμένη τάση επιτρέπει σχεδόν όλους τους χρωματικούς συνδυσμούς. 

H πιο εντυπωσιακή gallery σε περιμένει, για να αντιγράψεις το σημερινό look.

Τι φόρεσε η Τάμτα στο προηγούμενο live;

Mαντέψαμε ποιος θα είναι ο νικητής (αν ο Ίαν δεν είχε περάσει στα live).