Amal Clooney: Κλέβει το στυλ της Jackie Kennedy και το κάνει δικό της!

Και φυσικά κάθε φορά μας εντυπωσιάζει!
Amal Clooney: Κλέβει το στυλ της Jackie Kennedy και το κάνει δικό της!



Είναι από τις πιο κομψές συζύγους Προέδρου που έχει πατήσει ποτέ στο Λευκό Οίκο. Αποτελεί μία πηγή έμπνευσης της μόδας και έχει αφήσει κληρονομιά στυλ ακόμα και δύο δεκαετίες μετά το θάνατό της. H Jackie Kennedy έχει αφήσει σίγουρα παρακαταθήκη στον κόσμο της μόδας.

Από την άλλη πλευρά η Amal Clooney από τη στιγμή που την είδαμε μας δημιούργησε ένα αίσθημα κομψότητας, στυλ και elegance.

Αν οι φήμες, λοιπόν, για τις προεδρικές φιλοδοξίες του George Clooney είναι αλήθεια, η μέλλουσα Πρώτη Κυρία Amal Clooney θα μπορούσε να διαχειριστεί τον τίτλο αυτό στην εντέλεια. Γιατί; Γιατί πολύ απλά η Amal Clooney εμπνέεται από το στυλ της Jackie O και μας αφήνει κάθε φορά άφωνες με τις chic επιλογές της!

Κλασσικά ταγιέρ, αιθέρια φορέματα, αναμφισβήτητα έχουν επιρροές από το διαχρονικό στυλ της Jackie Kennedy και δημιουργεί την αίσθηση ότι η Amal τα... έκλεψε κατευθείαν από την ντουλάπα της πρώην Πρώτης Κυρίας!

Εσύ δεν συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: A-list celebrities: George Clooney και Julia Roberts έκαναν έκπληξη στην Gwen Stefani και τραγούδησαν όλοι μαζί karaoke