Ποιος είπε ότι η Victoria Beckham δε φοράει ποτέ χρώμα;

Απανωτές χρωματιστές εμφανίσεις από την uber stylish Victoria Beckham!
Ποιος είπε ότι η Victoria Beckham δε φοράει ποτέ χρώμα;



Περνώντας τα χρόνια, από τότε που η Victotia Beckham ήταν μέλος των Spice Girls, μέχρι και σήμερα που είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας της μόδας, δεν μπορείς με τίποτα να πεις ότι το στυλ της έμεινε στάσιμο. Αντιθέτως εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα fashion icon της εποχής και πέραν του ότι πλέον δημιουργεί τάσεις με το εκπληκτικό γούστο της, κάθε ρούχο που φοράει, και κυρίως της δικής της συλλογής, το υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό.

Ψηλά τακούνια, παντελόνες , αλλαγές στο μήκος και το χρώμα των μαλλιών πάντα έφτιαχναν ιδανικά το στυλ της ανάλογα με την εποχή. Έχει αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερη αγάπη στο μαύρο,το μπλε και το γκρι καθώς σπάνια τη βλέπουμε να προτιμάει χρώματα.

Το να τη δούμε όμως με μονόχρωμο κίτρινo outfit, αυτό κι είναι παράξενο!

H 41 ετών σταρ εμφανίστηκε στην περιοχή Chelsea του Μανχάταν με ολοκίτρινο trenchcoat από την προσωπική της συλλογή Fall/Winter 2017 και με ίδιο χρώμα φόρεμα. Το συνδύασε με nude πέδιλα και φυσικά το απογείωσε! Τα μεγάλα Celine γυαλιά της ήταν στην  απόχρωση του καφέ.

Ίσως να φταίει το καλοκαίρι, γιατί η Posh έκανε άλλη μία φανταχτερή εμφάνιση πριν από λίγες μέρες φορώντας γαλάζιο παντελόνι και κόκκινο sweater πάλι και τα δυο από την προσωπική της συλλογή. Όπως φαίνεται τα γυαλιά ηλίου και τα nude πέδιλα θα γίνουν τα all time αξεσουάρ της για φέτος.

Διάβασε ακόμα: Ποια Kate Moss; Όλοι τον David Beckham κοιτούσαν στο Παρίσι!