YFSF : Η Κατερίνα Παπουτσάκη με total white look στον τελικό

Βρήκαμε τα πιο sexy, εντυπωσιακά και όμορφα λευκά μάξι φορέματα, για σένα!
YFSF : Η Κατερίνα Παπουτσάκη με total white look στον τελικό



Πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός, φτάσαμε στα τέλη Ιουνίου και στον τελικό του Yours Face Sounds Familiar. Μας κράτησε μια πολύ όμορφη συντροφιά στα ήρεμα Κυριακάτικα βράδια μας, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και πραγματικά περάσαμε πολύ ωραία με όλη την παρέα του YFSF και δεν σας κρύβω πως θα μου λείψει να χαζεύω τις στυλιστικές επιλογές της Κατερίνας Παπουτσάκη, που σε κάθε live ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή

Στην τελευταία βραδιά δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει, αφού επιλέγει εντυπωσιακό total white look με ένα εκπληκτικό φόρεμα το οποίο σχεδίασαν ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά του τελικού οι Konstantinos Melis by Laskos, συνδυασμένο με πέδιλα Καλογήρου και κοσμήματα Vourakis Jewerly.

Το συγκεκριμένο outfit μας εμπνέει και μας δίνει ιδέες για τις καλοκαιρινές εξόδους μας. Total white λοιπόν, σαν την Κατερίνα, έτσι και εσύ με το καλοκαιρινό μαυρισμένο δέρμα σου, το εντυπωσιακό χαμόγελό σου και την ανεβασμένη διάθεσή σου, σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις! Και μην ξεχνάς η ομορφιά βγαίνει απο μέσα μας… Για αυτό κι εσύ, επειδή είναι καλοκαίρι και όλα είναι πιο ανέμελα, βγάλε προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό!

Βρήκαμε τα πιο sexy, εντυπωσιακά και όμορφα λευκά μάξι φορέματα, για σένα και μόνο! Δες τα στην gallery που ακολουθεί!