Xfactor: H Τάμτα στον ημιτελικό επιλέγει εμπριμέ maxi φόρεμα (εσύ;)

Μάλλον η τάση του καλοκαιριού...
Xfactor: H Τάμτα στον ημιτελικό επιλέγει εμπριμέ maxi φόρεμα (εσύ;)



Σήμερα είναι ο ημιτελικός του Xfactor (γρήγορα έφτασε, ε;) και όπως κάθε Παρασκευή - αλλά και Τρίτη - βάζουμε Σκάι και απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μουσικό show. Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, εμείς σαν κορίτσια που αγαπούν τη μόδα αλλά και το στιλ της Τάμτα, αναμένουμε κάθε φορά να δούμε τι φόρεσε και πως το φόρεσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Τάμτα λοιπόν, που η αλήθεια είναι ότι φέτος επιλέγει πολύ χρώμα, απόψε δεν έκανε την ανατροπή και διάλεξε ένα look γεμάτο prints. Συγκεκριμένα, επέλεξε Peter Pilotto maxi φόρεμα (ο συγκεκριμένος οίκος φημίζεται για τα ιδιαίτερα γραφικά και prints στις δημιουργίες του) όπου το πάνω μέρος ήταν στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του μαύρου και το κάτω μέρος της φούστας ήταν εμπριμέ. Ένα φόρεμα κομψό, που προμηνύει ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι σούπερ stylish και γεμάτο χαρούμενα χρώματα. To οutfit του ημιτελικού ολοκλήρωσε με ένα λαμπερό Swarovski κολιέ-τσόκερ στο λαιμό, ασορτί δαχτυλίδι και φυσικά ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα.

Ας περάσουμε τώρα στο beauty look της Τάμτα, το οποίο ήταν σαφώς καλοκαιρινό και της πήγαινε τέλεια. Τα μαλλιά ακολούθησαν την τάση που θέλουν να είναι βρεγμένα σαν να βγήκες από την θάλλασα, ενώ από το μακιγιάζ της ξεχώρισε το έντονο πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη. 

Η αλήθεια είναι ότι ο,τι και αν επιλέξει να φορέσει καταφέρνει με ένα μαγικό τρόπο να δείχνει κομψή και σέξι. Ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή!

(Styling: Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, hair-styling: Tομ Ζώης, make-up: Άντζελα Περδικομάτη).

Στην gallery που ακολουθεί, δες maxi φορέματα με έντονα prints, που θα σου κρατήσουν συντροφιά το φετινό καλοκαίρι.

Θυμήσου τι φόρεσε η Τάμτα στο προηγούμενο live του Xfactor.