Η Kate Middleton με κίτρινο φόρεμα, που θα δοκιμάσεις και εσύ

Ναι είναι το ίδιο φόρεμα, που φόρεσε 2 χρόνια πριν...
Η Kate Middleton με κίτρινο φόρεμα, που θα δοκιμάσεις και εσύ



Ότι και να κάνει (ή καλύτερα ότι και να φορέσει) η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, αμέσως γίνεται νο1 είδηση σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να πει κανείς ότι με την παρουσία της και τις στιλιστικές επιλογές (οι οποίες μάλλον γίνονται με στρατηγικό τρόπο), έχει επαναφέρει την λάμψη που είχε κάποτε το παλάτι με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Μια αφορμή για συζήτηση και πάλι ηταν η εμφανισή της σε αγώνα του Wimbleton και συγκεκριμένα σε εκείνον της Serena Williams, τον οποίο και παρακολούθησε μέχρι το τέλος. Το θέμα φυσικά δεν ήταν αυτό, αλλά το κίτρινο φόρεμα - με την λευκή λεπτομέρεια - που επέλεξε να φορέσει. Η Δούκισσα, ολοκλήρωσε το look της με nude γόβες και κοσμήματα, όπως κρεμαστά σκουλαρίκια, μονόπετρο και ένα minimal ρολόι. Το φόρεμα ήταν Roksanda και στοιχίζει 900 λίρες (1057 ευρώ). Τι λες; Σου άρεσε;

2016

Η Kate Middleton στο Wimbleton.

Μήπως σου θύμησε και εσένα κάτι; Ναι, όπως μας έχει συνηθίσει η Δούκισσα στο παρελθόν το συγκεκριμένο ρούχο το έχει φορέσει ξανά. Μάλλον το έχει κάτι σαν παράδοση, μέσα στον χρόνο να δοκιμάζει παλιότερα ρούχα, γιατι με αυτόν τον τρόπο γίνεται κορότσι της διπλανής πόρτας και μια από εμάς.

2014

Σε επίσκεψη της στην Αυστραλία με το Πρίγκιπα William, με το ίδιο φόρεμα.

Όπως και να έχει, τότε ή τώρα, η εμφάνιση της μας άρεσε και σου προτείνουμε και εσένα να την δοκιμάσεις. To κίτρινο ως χρώμα είναι φωτεινό, χαρούμενο και ότι πρέπει για εσένα που δεν ξέρεις τι να φορέσεις το καλοκαίρι. Συνδύασε το με nude αποχρώσεις όπως η Δούκισσα ή με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα για κάτι διαφορετικό και πιο εντυπωσιακό. Στην gallery που ακολουθεί, δες τι φορέματα διαλέξαμε για εσένα. Enjoy!

H Δούκισσα στα γενέθλια της Bασίλισσας Ελισάβετ, φόρεσε σακάκι Zara.