Το street style της Olivia Palermo στο Paris Fashion Week είναι ότι καλύτερο

Η Olivia Palermo δεν θα μπορούσε να λείπει από την Μέκκα της μόδας αυτή την εποχή!
Το street style της Olivia Palermo στο Paris Fashion Week είναι ότι καλύτερο



Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα είδαμε πολλά, μάθαμε περισσότερα και εμπνευστήκαμε ακόμα πιο πολύ. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή περιμένουμε να δούμε τι έχουν να προτείνουν οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές. Αλλά πιο πολύ ανυπομονούμε να δούμε τα street style όσων είναι εκεί και παρακολουθούν τα δρώμενα. Μια από της κυρίες, που αποτελεί δική μας έμπνευση, είναι η Olivia Palermo που κάθε της δημόσια εμφάνιση γίνεται trend και θέμα συζήτησης για τα fashion sites.

Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει και φυσικά δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει με τις στιλιστικές της επιλογές, η Olivia. Οι εμφανίσεις της  είναι η μια καλύτερη από την άλλη κάνοντας μας να χαζέψουμε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας.

Βρήκαμε τα outfits που επέλεξε για να χαζέψεις και εσύ μπροστά στον υπολογιστή!

Εδώ επιλέγει Floral φούστα, μονόχρωμο τοπ , χακί jacket και ταμπά μπαρέτες.

Μην αγχωθείς, στο Παρίσι την έχει την ψύχρα του για αυτό και το συγκεκριμένο look της συμπεριλαμβάνει lather jacket με χρυσά trucks και  total black rock outfit.

Chic & Elegant, είναι οι λέξεις κλειδιά για να περιγράψουμε το συγκεκριμένο look.

Total Black & Total Lace με μάξι φόρεμα και flat mules πάει το Chic ένα βήμα παραπέρα.

Το απόλυτο mix & mach έχει συνδυάσει όλα τα trends μαζί με άρτιο τρόπο, χωρίς να φαίνεται καθόλου υπερβολική, αλλά καταφέρνει να δείχνει απόλυτα in fashion και chic.