11 γυναίκες αποδεικνύουν ότι το στιλ δεν έχει ηλικία

Μετά από αυτό το άρθρο θα εύχεσαι να μεγαλώσεις και εσύ έτσι
11 γυναίκες αποδεικνύουν ότι το στιλ δεν έχει ηλικία



Διανύουμε το 2017! Δεν νομίζω ότι ακόμα και τώρα υπάρχει ρατσισμός όσον αφορά το ντύσιμο και την ηλικία. Παλιότερα μια γυναίκα άνω των 60 (μην συζητήσουμε καν για τα 80) ''έπρεπε'' να ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένα ρούχα και ποτέ να μην κάνει υπερβολές. Ευτυχώς για εμάς σήμερα υπάρχουν κάποιες γυναίκες που δεν κολλάνε σε κανόνες, ντύνονται έτσι όπως αισθάνονται και σαφώς ντύνονται καλύτερα από πολλές άλλες νεαρές γυναίκες. Οι γυναίκες που θα δεις παρακάτω, απέδειξαν ότι το στιλ τελικά μπορεί να βρίσκεται μέσα στο dna τους και τελικά οι ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές, τις έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Για τις ίδιες, η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός που ούτε τις προσδιορίζει ούτε τις επηρεάζει αρνητικά!

Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς αν αυτό που θέλεις να φορέσεις, ταιριάζει στην ηλικία σου, σταμάτα αυτή την σκέψη εκείνη τη στιγμή. Αν το αγαπάς, αισθάνεσαι ωραία φορώντας το, επίλεξε το. Μη ντύνεσαι για την ηλικία σου, ντύσου για τον εαυτό σου.

Mega inspiration

1. Bianca Jagger (71 χρονών).

Πρώην σύζυγος και μεγάλος έρωτας του Mick Jagger, ξεχώρισε για την εξωτική και μοναδική ομορφιά της αλλά και για το ιδιαίτερο στιλ της. Oversized καπέλα, κορδέλες μαλλιών, tuxedo και σούπερ αποκαλυπτικά φορέματα υπήρξαν εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν έμπνευση για πολλά κορίτσια τις δεκαετίες του 70' και του 80'. Μέχρι και σήμερα, έχει το ίδιο ταλέντο να συνδυάζει και να δημιουργεί υπέροχα σύνολα, χωρίς να σκέφτεται λεπτό την ηλικία της. 

2. Helen Mirren (71 χρονών).

Eκτός από εξαιρετική ηθοποιός, διαθέτει και εξαιρετικό στιλ. Χωρίς να κάνει υπερβολές, με τις στιλιστικές της επιλογές τονίζει την ισχυρή προσωπικότητα που έχει και λάμπει ότι και να φορέσει. Δίπλα στη λέξη γοητεία στο λεξικό, πρέπει να υπάρχει δίπλα το όνομα της!

3. Lisa Rodin (68 χρονών).

Mη σε γελούν τα άσπρα μαλλια της Rodin. H στιλίστρια που σε ξεγελά και αναρωτιέσαι ποια είναι η πραγματική ηλικία της, μπορεί με ευκολία να γίνει η επόμενη έμπνευση σου. Ακολουθεί τις τάσεις, στη συνέχεια τις κάνεις δικές της και σίγουρα ντύνεται καλύτερα από εμάς. Έχεις πάθος με τα γυαλιά ηλίου και λατρεύει να έχει τα μαλλιά της πιασμένα πάνω με παιχνιδιάρικο και κομψό. 

4. Iris Apfel (95 χρονών).

Τι μπορεί να πει κανείς για την Apfel; Fashion icon από τα λίγα, δεν σταματά να δουλεύει ακόμα και τώρα, αποδεικνύει ότι όσο περνάνε τα χρόνια κάθε γυναίκα πρέπει να βρίσκει τον εαυτό της και να ξεχωρίζει για τον λόγο που η ίδια θέλει. Κάθε ντύσιμο της και ένα μικρό μάθημα για εσένα!

5. Lucinda Chambers (58 χρονών).

Ως fashion director της Αγγλικής Vogue, δεν περιμέναμε να δούμε κάτι άλλο. Με ένα μαγικό τρόπο, μπορεί πάντα να επιλέγει statement κομμάτια, αλλά πάντα τα κάνει να φαίνονται σωστά και στιλάτα. Πολλές από τις πιο διάσημες fashion bloggers, δεν πιάνουν μια μπροστά της. Το εννοούμε αυτό!

6. Lauren Hutton (73 χρονών).

Mε την χαρακτηριστική ομορφιά της και το πανέμορφο πρόσωπο, μέχρι και σήμερα η διάσημη ηθοποιός απασχολεί για το στιλ της. Minimal, κομψό με πινελιές ανδρόγυνου στιλ, ευχόμαστε κα εμείς να είμαστε έτσι στην ηλικία της. Προσέχει, αγαπά τον ευατό της και αυτό φυσικά φαίνεται!

7. Carine Roitfeld (62 χρονών).

Πρώην editor-in-chief της Γαλλικής Vogue και γιαγιά, η Carine είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που θα δεις και θα θέλεις να ξαναδείς. Όντας παλιά γνωστό μοντέλο, καταβαίνεις με την πρώτη ματιά ότι ξέρει να ντύνεται. Δεν θα φοβηθεί να φορέσει μίνι, θηλυκά φορέματα και να αναδείξει το σώμα της. Τέλειο παράδειγμα για όλες μας και για εσένα!

8. Natalie Massenet (51 χρονών).

Iσορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο office και lady-chic στιλ. Επιχειρηματίας, πρώην δημοσιογράφος και δημιουργός, η Massenet είναι το δυνατό παράδειγμα ότι όσο μια γυναίκα μεγαλώνει και καλύτερα μπορεί να ντύνεται να πετυχαίνει τους στόχους της. Δύσκολα θα την δεις με άλλα ματιά, εκτός από την χωρίστρα στη μέση και διαθέτει άπειρα πανωφόρια. 

9. Diane Keaton (71 χρονών).

H Keaton δεν έχει αλλάξει και πολλά από αυτά που επέλεγε να φορά στη νεαρή της ηλικία. Το ανδρόγυνο στιλ, τα γυαλιά μυωπίας, τα καπέλα και τα κολιέ στο λαιμό, βρίσκονται ακόμα πρώτα στη λίστα με αυτά που επιλέγει καθημερινά και στις επίσημες εμφανίσεις της. 

10. Vivienne Westwood (75 χρονών).

Και μόνο που ακούς το όνομα της, καταλαβαίνεις ακριβώς για ποια μιλάμε και τι την ακολουθεί τόσα χρόνια. Η σχεδιάστρια, που η λέξη ιδιαίτερη, δεν μπορεί να την περιγράψει καθώς κάνουμε λόγο για ένα ανήσυχο πνεύμα και μια αιώνια έφηβη. Κάθε σειρά ρούχων που κυκλοφορεί, συνοδεύεται και με ένα ηχηρό μήνυμα και πιστεύει ότι καλύτερα να αγοράζεις λιγότερα και να επιλέγεις καλύτερα.

11. Cathrine Deneuve (73 χρονών).

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, πάντα ξεχωρίζει για το θηλυκό και σέξι ντύσιμο της. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στο λεοπάρ, στο μαύρο χρώμα, τις διαφάνειες αλλά και τα εντυπωσιακά κοσμήματα.

5+1 λόγοι που δεν χρειάζονται χρήματα για να είμαστε στιλάτες!