Πρώτα Gabriela Hears, τώρα Gucci – Ποια θα είναι η επόμενη cult τσάντα της Meghan Markle;

Η Δούκισσα του Sussex παραδίδει μαθήματα μόδας σε κάθε της εμφάνιση.



Είναι το πρόσωπο των ημερών. Είναι μια από τις πλέον καλοντυμένες της βασιλικής οικογένειας. H Meghan Markle σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει πως δεν είναι απλά η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry αλλά μια γυναίκα με εξαιρετικό γούστο!

Αυτές τις ημέρες το βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας βρίσκεται στην Αυστραλία για σειρά εμφανίσεων με την Markle να επιλέγει στην τελευταία της επίσκεψη στην Μελβούρνη μια δημιουργία του Αυστραλού σχεδιαστή, Dion Lee. Το midi φόρεμά της σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια από όλα τα περιοδικά μόδας του κόσμου ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με τις τσάντες της, απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.

Στις αρχές Οκτωβρίου η 37χρονη Αμερικανίδα και Δούκισσα του Sussex, εμφανίστηκε με μια πανέμορφη tote bag, Gabriela Hears, η οποία κυκλοφόρησε το 2015 και έγινε sold out μέσα σε 25 λεπτά, ενώ με την επανακυκλοφορία της υπήρξε λίστα αναμονής 1000 ατόμων.

Η εν λόγω τσάντα, σχεδιάστηκε με… άρωμα Ουρουγουάς, με την Gabriela Hears να εμπνέεται από το ράντσο στο οποίο μεγάλωσε ενώ το 99% των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ανακυκλώσιμα. Η τιμή της φυσικά είναι «τσουχτερή», καθώς κοστίζει 1695 λίρες, κάτι παραπάνω από 1800 ευρώ..

Όμως η Meghan φύλαγε και άλλον άσο για να κρεμάσει στο μπράτσο της. Μια πανέμορφη Gucci τσάντα την συνόδευσε στην επίσκεψή της στην Νέα Νότιο Ουαλία στην Αυστραλία. Η mini Sylvie, είχε κόκκινες και μπλε ρίγες, διακριτικές και φυσικά το έμβλημα του ιταλικού οίκου, ενώ σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον creative director της Gucci, Alessandro Michele. Η τιμή της; 1510 λίρες, περίπου 1700 ευρώ.

Οι fashion editors ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για την επόμενη τσάντα που θα δούμε στην Meghan, η οποία δείχνει πως κρατά την απόλυτη ισορροπία στις εμφανίσεις της, δίνοντας βάση στις λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά.