Street style : Tο casual-chic look της Chiara Ferragni θα γίνει η επόμενη στιλιστική σου επιλογή

Street style : Tο casual-chic look της Chiara Ferragni θα γίνει η επόμενη στιλιστική σου επιλογή...



Τι αναζητούμε όλες οι γυναίκες όσον αφορά το στιλ μας; Μα φυσικά, κάθε μέρα, από το πρωί έως το βράδυ να ντυνομάστε εντυπωσιακά και στιλάτα. Από το γραφείο μέχρι το βράδυ στις εξόδους μας τώρα πια δεν είναι τόσο δύσκολο να επιλέγουμε outfit που αναδεικνύουν την σιλουέτα μας και όλα με λίγα αλλά stylish κομμάτια. Σήμερα λοιπόν η αγαπημένη fashion blogger, Chiarra Ferragni θα είναι η στιλιστική σου έμπνευση.

Συγκεκριμένα η Chiara φόρεσε ένα απλό λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με τζιν skinny παντελόνι και blazer σε λεοπάρ print. Το look ολοκλήρωσε με μια μαύρη ζώνη και μαύρα πέδιλα με ψηλή σόλα. 'Eνα outfit ιδανικό για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις που θα γίνει η αγαπημένη σου ''στολή''. Μην πεις όχι σε ένα backpack, που θα δώσει μια casual νότα στο ντύσιμο σου, μιας και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλα τα busy girls.

Αν ακόμα ψάχνεις τι να φορέσεις αύριο, δοκίμασε το look που σου προτείνει η Chiara και κάνε την διαφορά. Στην gallery που ακολουθεί δες όλα τα must-have που θα χρειαστείς και ναι, είσαι έτοιμη να ξεχωρίσεις!

Τι λες; Μήπως είναι ώρα να δοκιμάσεις μια ολόσωμη φόρμα. Αν ναι, check εδώ το look της Ευαγγελίας Αραβανή για να εμπνευστείς.