Street style: Ξεκίνα τη μέρα σου με θηλυκό κίτρινο φόρεμα σαν της Karrueche Tran

Street style: Ξεκίνα τη μέρα σου με θηλυκό κίτρινο φόρεμα σαν της Karrueche Tran...
Street style: Ξεκίνα τη μέρα σου με θηλυκό κίτρινο φόρεμα σαν της Karrueche Tran



Aπ' ότι φαίνεται το κίτρινο έχει επανέλθει πολύ δυναμικά, μιας και πια το βλέπουμε παντού. Ένα χρώμα δυναμικό, φωτεινό και stylish, που με κίνηση αλλάζει τα πάντα. Έτσι είναι πολύ λογικό, μόλις βλέπουμε μπροστά μας κάποια διάσημη να το επιλέγει (σε όποια εκδοχή μπορείς να φανταστείς), να θέλουμε και εμείς άμεσα να το δοκιμάσουμε. Σήμερα λοιπόν η Karrueche Tran φορά το κίτρινο με τον πιο θηλυκό και στιλάτο τρόπο. Έτοιμη να δεις τι διάλεξε;

Η Karrueche (πρώην του Chris Brown και γνωστή celebrity), σε μια χαλαρή της βόλτα διάλεξε ένα κίτρινο φόρεμα (με ιδιαίτερο ύφασμα) με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με nude strappy πέδιλα και oversized κρίκους στα αυτιά. Μια εμφάνιση τόσο σικάτη και θηλυκή, που αναδεικνύει κάθε ύψος και σωματότυπο, μην ξεχνάς άλλωστε ότι η Tran έχει μόλις 1,55 ύψος.

Αν σου αρέσει και εσένα το κίτρινο αλλά δεν ξέρεις πως να το δοκιμάσεις, απλά ξεκίνα με ένα κίτρινο φόρεμα της επιλογής σου, σε όποια απόχρωση του κίτρινου επιθυμείς. Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα must-have κομμάτια για να πετύχεις παρόμοιο look με την Κarrueche!

H Κendall Jenner αγαπά πολύ το λευκό χρώμα και πολλές φορές επιλέγει total white look. Eσύ;