Street style: H Alexandra Pereira σου προτείνει sporty-chic look για κάθε μέρα

Street style: H Alexandra Pereira σου προτείνει sporty-chic look για κάθε μέρα...
Street style: H Alexandra Pereira σου προτείνει sporty-chic look για κάθε μέρα



Αν έπρεπε να απαντήσω την ερώτηση, ποιο στιλ μου ταιριάζει πιο πολύ και με βολεύει στην καθημερινότητα μου, αυτό θα ήταν το sporty-chic. Όταν δηλαδή σε ένα και μόνο ντύσιμο συνδυάζονται σπορ με κομψά κομμάτια και με ευκολία μπορείς να τα επιλέξεις από το το πρωί έως το βράδυ. Ένα τέτοιο outfit επέλεξε και η γνωστή fashion blogger Alexandra Pereira (του blog Lovely Pepa) και μάλλον είναι η τέλεια επιλογή που μπορείς και εσύ να κάνεις τις επόμενες μέρες. 

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα απλό λευκό t-shirt (εσύ μπορείς να διαλέξεις με κάποια στάμπα ή όχι), το οποίο συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν σορτς και ολοκλήρωσε με λευκά sneakers. Από αξεσουάρ επίλεξε λευκή μίνι τσάντα, μαύρο καπέλο - για τον ήλιο - και εμείς προσθέσαμε και ένα ζευγάρι ιδιαίτερα κοκάλινα γυαλιά ηλίου. Μια εμφάνιση τόσο χαλαρή, chic που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και τους σωματότυπους. 

Στην gallery που ακολουθεί, δες ακριβώς τι θα χρειαστείς για να πετύχεις παρόμοιο look, με αυτό της Pereira. Kαι ναι, άνετα μπορείς να το δοκιμάσεις και στις διακοπές σου!

H fashion blogger Blair Eadie, σου προτείνει να φορέσεις καρό φούστα από το πρωί έως το βράδυ!