Street style: H Gala Gonzalez δοκιμάζει το τέλειο look για το Σ/Κ

Και το κιμονό κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο
Street style: H Gala Gonzalez δοκιμάζει το τέλειο look για το Σ/Κ



Όσο περνάει ο καιρός και οδεύουμε προς τον Αύγουστο (και ακόμα δεν έχουμε πάρει την καλοκαιρινή μας άδεια), άλλο τόσο περιμένουμε το αγαπημένο Σ/Κ, για να χαλαρώσουμε και να κάνουμε τα μπάνια μας. Φυσικά όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο mood μεταφέρεται και στις στιλιστικές μας επιλογές. Αν λοιπόν θέλεις λίγη έμπνευση παραπάνω, η fashion blogger Gala Gonzalez θα σου προτείνει το τέλειο outfit για το Σαββατοκύριακο. Το οποίο συνδυάζει το chic στοιχείο με την καλοκαιρινή και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα κιμονό στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού (διάλεξε τον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό), το οποίο συνδύασε με ένα minimal λευκό σορτς και lace-up εσπαντρίγιες σε μπλε σκούρο χρώμα. Αν επιλέξεις και εσύ αυτο το look, μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ένα ιδιαίτερο ψάθινο clutch και ένα μπλε statement κολιέ στο λαιμό. Εσύ τι λες; Δεν είναι η τέλεια επιλογή που μπορείς να κάνεις από το πρωί έως το βράδυ;

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα κομμάτια τα οποία θα σε βοηθήσουν να ''κλεψεις'' λίγο από το στιλ της Gala και θα κάνουν την εμφάνιση σου πιο κομψή και εντυπωσιακή. 

Θες να δεις το τέλειο sporty-chic σύνολο που σίγουρα θα δοκιμάσεις τις επόμενες μέρες;