Get the look: Πως να φορέσεις loafers το καλοκαίρι

Η Charlotte G. από το blog The Fashion Guitar ξέρει
Get the look: Πως να φορέσεις loafers το καλοκαίρι



Μπορεί να είναι Αύγουστος, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να φορέσεις ακόμα και τώρα τα αγαπημένα σου loafers. Κλασικά – και το βασικότερο άνετα – είναι πάντα εκεί για να κάνουν κάθε ντύσιμο σου ξεχωριστό και όμορφο. Σε αυτή τη νέα αποστολή λοιπόν, θα μας βοηθήσει η Charlotte G. (από το blog The Fashion Guitar), η οποία φόρεσε loafers με ένα σούπερ καλοκαιρινό τρόπο.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα λευκό τοπ από δαντέλα, το οποίο συνδύασε  με μια midi φούστα με print καρδιάς (πόσο cute;). Το look ολοκλήρωσε με μια oversized ψάθινη τσάντα παραλίας (ή και όχι) και με ένα ζευγάρι loafers. Και ναι η τελευταία ένταξη ήταν που έκανε την διαφορά…

Ένα σύνολο τόσο χαριτωμένο αλλά και τόσο προσεγμένο, που σε κάνει να θες να το δοκιμάσεις ακόμα και τώρα. Είδες που τελικά τα loafers δεν ταιριάζουν ΜΟΝΟ με αυστηρά και office look; Σημασία έχει οτι αποφασίσεις να φορέσεις να το κάνεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Και θα δεις πόσο εύκολα θα ξεχωρίσεις! Στην gallery που θα δεις πιο κάτω, check ποια item θα χρειαστείς για να πετύχεις παρόμοιο στιλ, με το σημερινό get the look!

H Alessandra Ambrosio, κάνει τις βόλτες της στο Ρίο με το πιο stylish σύνολο που θα αντιγράψεις και εσύ!