Get the look: Το street style που θα λατρέψεις σήμερα

H Julie Sarinana ξέρει όλους τους κανόνες για το τέλειο στιλ και μας το αποδεικνύει!
Get the look: Το street style που θα λατρέψεις σήμερα



Πόση φαντασία και έμπνευση να έχεις καθημερινα ώστε να δημιουργείς stylish look; Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο - αφού και από προσωπική εμπειρία, έρχεται κάποια στιγμή που που νιώθεις ότι όλα τα έχεις δοκιμάσει και φορέσει. Ευτυχώς (για εμάς), υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά κορίτσια τα οποία κάθε μέρα μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τις στιλιστικές τους επιλογές από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίνοντας σε εμάς την ευκαιρία να ''αντιγράψουμε'' το εκάστοτε ντύσιμο.

Ένα τέτοιο κορίτσι είναι και η fashion blogger Julie Sarinana (από το blog Sincerely Jules), η οποία με το τελευταίο της look, μας δείχνει πως είναι το τέλειο street style. 

Συγκεκριμένα επίλεξε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα denim τζάκετ (για την ψύχρα που έχει το βράδυ τόσο στην πόλη όσο και στο νησί) και μαύρες εσπαντρίγιες. Το outfit ολοκλήρωσε με μια oversized shopper τσάντα, μπαντάνα ως τσόκερ στο λαιμό και με ένα μακρύ κολιέ. 

Ένα ντύσιμο τόσο cool και εντυπωσιακό που σίγουρα αξίζει μια φωτογραφία για να την ανεβάσεις στο instagram ή στο facebook. Στην gallery που ακολουθεί, μην ξεχάσεις να δεις τι θα χρειαστείς για να το κάνεις πραγματικότητα. Είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις!

Η Τάμτα, με ένα look που πρέπει να δοκιμάσεις!Minimal και chic! + Μάθε πως να φορέσεις loafers το καλοκαίρι!