Street style: Τελικά ένα t-shirt και ένα τζιν αρκούν για ένα εντυπωσιακό outfit

Απόδειξη, το στιλ της Jennifer Grace
Street style: Τελικά ένα t-shirt και ένα τζιν αρκούν για ένα εντυπωσιακό outfit



Tελικά όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες τάσεις και δούμε, το πιο εύκολο και στιλάτο outfit θα αποτελείται από ένα απλό t-shirt και ένα τζιν παντελόνι. Ναι, και όμως τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ' όσο νομίζουμε και αυτό θα μας το αποδείξει η αγαπημένη fashion blogger του The Native Fox, Jennifer Grace, με την τελευταία στιλιστική της επιλογή.

Αν λοιπόν και εσύ αναπολείς στο στιλ της δεκαετίας του 90' και είσαι πιο minimal άνθρωπος, τότε θα λατρέψεις το σημερινό get the look. Η Jennifer συγκεκριμένα φόρεσε ένα απλό t-shirt με τσάμπα (huge τάση), το οποίο συνδύασε με ένα ιδιαίτερο τζιν παντελόνι καμπάνα (το οποίο με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι πρόκειται για 2 παντελόνια) και με μαύρες γόβες. 

Φυσικά επειδή και τα αξεσουάρ είναι από μόνα τους σημαντικά και απαραίτητα, μια μαύρη μεσαίου μεγέθους τσάντα, ένα oversized τσόκερ και statement γυαλιά ηλίου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το συγκεκριμένο fashion σκηνικό. Και επειδή σίγουρα όλα τα κομμάτια τα έχεις στη ντουλάπα σου, δοκίμασε να συνδυάσεις το casual με το chic στοιχείο και κάνε την διαφορά. Αν πάλι κάτι σου λείπει, δες την gallery που ακολουθεί και διάλεξε τα αγαπημένα σου items.

Δες εδώ το look που θα λατρέψεις σήμερα!

Μάθε ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν ιδανικά στο σχήμα του προσώπου σου!