Instagram: Ποια items φωτογραφίζουν περισσότερο στο instagram οι fashion bloggers;

Και πρέπει και εσύ άμεσα να ''ανεβάσεις'';
Instagram: Ποια items φωτογραφίζουν περισσότερο στο instagram οι fashion bloggers;



Έχουν εκατομμύρια followers και κάθε μέρα στον λογαριασμό τους στο instagram, ποστάρουν τα αγαπημένα τους must-have κομμάτια, που αυτή την στιγμή λατρεύουν. Φυσικά ο λόγος γίνεται για τις fashion bloggers, που τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει 100% την βιομηχανία της μόδας με την αμεσότητα και τις πρωτότυπες ιδέες τους. Και επειδή το καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουρα ψάχνεις για έμπνευση, check παρακάτω ποια items ''ανεβάζουν'' στο instagram τους οι πιο διάσημες bloggers. Και γιατί όχι να μην τις ακολουθήσεις;

1. Ιδιαίτερες εσπαντρίγιες:

Kαλοκαίρι είναι, αν δεν φορέσεις (και στην συνέχεια φωτογραφίσεις) το νέο σου ζευγάρι εσπαντρίγιες, πότε θα το κάνεις; Όσο πιο ιδιαίτερες και χαριτωμένες, τόσο το καλύτερο.

2. Statement σκουλαρίκια:

Aν παρατηρήσεις καλά, οι πιο πολλές bloggers έχουν μια αδυναμία στα κοσμήματα και συγκεκριμένα στα σκουλαρίκια. Αν θες και εσύ να δεις περισσότερα like από το συνηθισμένο, ανέβασε μια φωτογραφία με oversized σκουλαρίκια. Δώσε έμφαση στα έντονα χρωματα αλλά και στις ιδιαίτερες υφές.

3. Οff-shoulder τοπ:

To έχουμε ξαναπει και μάλλον το έχεις καταλάβει. Τα τοπ με τους ώμους έξω είναι σέξι, σούπερ θηλυκά και stylish. Μην περιμένεις άλλο, φόρεσε τα και άρχισε τις πόζες.

4. Εthnic playsuit:

Οκ! Δεν χρειάζεται να ποζάρεις αγκαλια με έναν ελέφαντα για να εντυπωσιάσεις, μιας και από μόνο του το playsuit με ethnic ή boho prints θα κάνει την διαφορά. Click, click...

5. Πιτζάμες look:

Και όμως ποτέ οι πιτζάμες δεν ήταν πιο chic. Απόκτησε ένα σετ ''πιτζάμες'' που θα φοράς και εκτός σπιτιού και κάνε την έκπληξη. Ιδιαίτερη και κομψή επιλογή!

6. Μαγιό:

Aγόρασες πρόσφατα το φετινό σου μαγιό και είσαι ευχαριστημένη αλλά και ερωτευμένη μαζί του. Μην περιμένεις άλλο, ανέβασε το στο instagram.

7. Ψάθινη τσάντα με χρωματιστά pom-pom:

Τα πομ-πομ είναι μια hot τάση που όλα τα κορίτσια λατρεύουν. Μετά τα παπούτσια, σειρά έχουν οι τσάντες με τα χαριτωμένα διακο.σμητικά που μεταμορφώνοουν κάθε εμφάνιση σου στο λεπτό.

8. Σορτς:

Θές μια γρήγορή λύση που θα σε κάνει στο λεπτό καλοντυμένη και θα μαζέψεις άπειρα likes; Αν ναι, φόρεσε ριγέ, λευκά, κόκκινα, με prints ή όχι σορτς και δημιούργησε τα πιο πετυχημένα summer ντυσίματα.

Ξέμεινες από έμπνευση; 3 street style look για να αντιγραψεις asap!