Κοσμήματα 2016: Must have - Το καλοκαίρι θέλει κοσμήματα με χρώματα και ανεμελιά

Τα δοκιμάσαμε όλα, αναβαθμίσαμε το στιλ μας και μοιραζόμαστε τα μυστικά της πιο hot καλοκαιρινής in fashion εμφάνισης μαζί σου!
Κοσμήματα 2016: Must have - Το καλοκαίρι θέλει κοσμήματα με χρώματα και ανεμελιά



Η αλήθεια είναι ότι λίγα χρόνια πριν, το στιλ μου ήταν αρκετά girly και χαριτωμένο. Φυσικά όσο μεγαλώνουμε και αλλάζουμε, αλλάζει και η προσωπική μας αίσθηση για τη μόδα και αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα στις ενδυματολογικές μας επιλογές. Τι γίνεται όμως όταν γίνεσαι μαμά και όλοι σχολιάζουν ότι το girly look, δεν ταιριάζει με τη νέα σου ιδιότητα; Από εμπειρία και μόνο (μιας και έγινα πριν 3 χρόνια μαμά του Θάνου) είμαι της άποψης ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν, αν γίνουν με κομψότητα.

Μιας και μιλάμε για κομψότητα και ακόμα καλύτερα μιας και διανύουμε το καλοκαίρι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσω τη συλλογή με τα κοσμήματα μου. Φέτος η χαρά και η ανεμελιά των διακοπών θέλω να απεικονίζεται στα κολιέ, στα βραχιόλια, στα σκουλαρίκια αλλά και στα δαχτυλίδια μου. Άραγε γίνεται;

Kαι όμως γίνεται, με την βοήθεια της εταιρείας Pandora της η οποία καλοκαιρινή συλλογή εμπνέεται από τα ταξίδια, τις διακοπές, την θάλασσα και την Ανατολή, βρήκα ακριβώς αυτά που μου ταιριάζουν. Τη δική μου έμπνευση κυρίως την βρήκα στην σειρά ''Ηoliday fun'' (τι λες, τυχαίο το όνομα;) και επίλεξα και κάποια άλλα κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή. 

Αρχικά, για κάτι κομψό, διάλεξα minimal σκουλαρίκια ''Oriental Blossom'' (μικρές μαργαρίτες), ένα ασημένιο και ένα ροζ, τα οποία τα έβαλα στο ένα αυτί για κάτι διαφορετικό και χαριτωμένο.

Στην συνέχεια στον αντίχειρα φόρεσα ένα skinny δαχτυλίδι σε ίδιο σχέδιο με τα σκουλαρίκια, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία σε όλο το look. Άλλωστε φέτος τα λεπτά δαχτυλίδια, είναι από τις πιο chic τάσεις, όσον αφορά τα κοσμήματα. Για το τέλος άφησα το καλύτερο και αγαπημένο μου must-have κόσμημα, το βραχιόλι! Φυσικά με τόσα σχέδια και επιλογές δεν έμεινα στο ένα και πέρασα στον καρπό μου μια βέργα με ένα floral διακοσμητικό και ένα δερμάτινο βραχιόλι γεμάτο φρούτα, ναι φρούτα! Καρπούζι, κεράσια, φράουλα και ένα λαχταριστό παγωτό γίνονται ένα και μεταμορφώνουν τα χέρια μας με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο. Ένα combo βραχιολιών διαφορετικά από τα άλλα!

Plus οι απαραίτητες selfies με τα κοσμήματα μου στο instagram, δεν θα λείψουν αυτό το καλοκαίρι!

Stay tuned...γιατι η ιστορία συνεχίζεται! Η Γιάννα και η Κατερίνα τις επόμενες μέρες, επιλέγουν τα δικά τους αγαπημένα κοσμήματα για το φετινό καλοκαίρι.

Βρες και εσύ αυτό που ταιριάζει με το στιλ και το mood σου και διάλεξε εκείνα τα κοσμήματα που φορώντας τα, θα νιώθεις chic και εντυπωσιακή!

Τέλος επειδή τα κοσμήματα έχουν ως βασικό στόχο να ολοκληρώνουν κάθε ντύσιμο μας, δες προσεχτικά την gallery που ακολουθεί για να μάθεις ποια είναι τα δικά μου αγαπημένα must-have για αυτό το καλοκαίρι. Έντονα χρώματα, girly & chic πινελιές και εντυπωσιακά κοσμήματα, είναι όλα εκεί και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις.

Για περισσότερη έμπνευση, επισκέψου το site της Pandora εδώ, την σελίδα του facebook εδώ. Αν πάλι ψάχνεις κατάστημα κοντά σου check εδώ ποιο βρίσκεται κοντά σου για να το επισκεφτείς άμεσα.