Κοσμήματα 2016: Τα πιο ωραία καλοκαιρινά κοσμήματα θα τα βρεις τώρα στην Pandora, εμείς πήγαμε!

Πήγαμε ,τα είδαμε και ξετρελαθήκαμε!
Κοσμήματα 2016: Τα πιο ωραία καλοκαιρινά κοσμήματα θα τα βρεις τώρα στην Pandora, εμείς πήγαμε!



Το καλοκαίρι τα κοσμήματα πρέπει να είναι το must have σου, δίνουν άλλο αέρα στο look σου πιο φινετσάτο, πιο γυναικείο και πιο καλοκαιρινό! Αλλά πρόσεχε, οι παγίδες για να μην φανείς υπερβολική είναι πολλές και οι λεπτές γραμμές για να μην ξεφύγεις είναι συγκεκριμένες. Μην το παρακάνεις, διάλεξε σχέδια και χρώματα minimal που να ταιριάζουν με όλα και να σε κάνουν να δείχνεις εντυπωσιακή χωρίς να έχεις ένα too much αποτέλεσμα.

Η Pandora έχει δημιουργήσει εκπληκτικές σειρές κοσμημάτων, για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.Η ποικιλία είναι τεράστια, αφού μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου, ξεχωριστές δημιουργίες σε βραχιόλια και κολιέ αντικατοπτρίζοντας το δικό σου στιλ και προσωπικότητα. Πολύτιμοι λίθοι, εντυπωσιακά ζιργκόν, λαμπερά σχέδια και χρώματα είναι τα χαρακτηριστικά που θα βρεις στα κοσμήματα της Pandora. Εντυπωσιακά και θηλυκά σε προσιτές τιμές, κάνουν εμάς τις γυναίκες πιο λαμπερές και όμορφες!

Εμείς πήγαμε στο κατάστημα της Pandora στο Mall και εκτός από το ότι περάσαμε τέλεια με τα κορίτσια του καταστήματος που ήταν κάτι περισσότερο από εξυπηρετικές και φιλικές, δοκιμάσαμε ένα σωρό κοσμήματα!

Εστιάσαμε στην καλοκαιρινή κολεξιόν, που τα χρώματα είναι φωτεινά και τα σχέδια παιχνιδιάρικα. Είμαστε στην πιο ωραία εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, που τα μαλλιά ανοίγουν και το δέρμα σκουραίνει, τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη εποχή να φορέσεις τα πιο ωραία και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Το έντονο χρώμα στο δέρμα σου σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά και chic κοσμήματα της Pandora θα σου χαρίσουν το πιο ωραίο, θηλυκό και λαμπερό look!

Η δική μου επιλογή για φέτος το καλοκαίρι είναι η συλλογή "Holiday Fun", εμπνευσμένη από την ομορφιά της θάλασσας και τη χαρά των διακοπών

Ένα μοναδικό βραχιόλι με σμαραγδί εντυπωσιακές πέτρες & αυθεντικά Murano, ένα κομψό δαχτυλίδι και ένα κολιέ με γαλάζοπράσινο σμάλτο και λαμπερή κυβική ζιρκόνια ήταν αρκετά για να δώσουν στο look μου, τον chic αέρα που χρειαζόμουν!

 They are girls best friends, ναι ναι είναι!

Σε ότι βραχιόλι επιλέξεις, τα combos είναι πραγματικά αμέτρητα, αφού διαλέγεις εσύ τις πέτρες, όσες θες, και τα συνδυάζεις βάση του δικού σου προσωπικού γούστου! Ποσό τέλειο;

Αν θες να δεις αναλυτικά την κολεξιόν της Pandora, δες την εδώ. Αν θες να εστιάσεις κατευθείαν στις περιοχές που θα βρεις κατάστημα Pandora κάνε κλικ εδώ. Αν τα ψώνια από το διαδίκτυο σε βολεύουν καλύτερα μπες και ψώνισε τα αγαπημένα σου κοσμήματα εδώ. Και τέλος αν θες να βλέπεις όλα τα νέα της Pandora κάνε follow στο Facebook από εδώ!

Αλλά μην ξεχνάς πως όλα είναι θέμα balance, μην το παρακάνεις. Το outfit που θα επιλέξεις να κάνεις πρέπει να ταιριάζει με τα κοσμήματα που θα συνδυάσεις!

Φροντίσαμε να φτιάξουμε μια gallery με girly- καλοκαιρινά outfits, για πάρεις ιδέες πώς να βάλεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα χωρίς να δείξεις υπερβολική.