1 item που θα το φοράς όλο το Φθινόπωρο!

Υπάρχει ένα jacket που θα σε σώσει…



Όσο περιμένουμε τον Νοέμβριο να κάνει την είσοδό του, σκεφτόμαστε outfits και items που θα γίνουν το must have σου για φέτος το Φθινόπωρο. Η συγκεκριμένη εποχή πάντα μας δυσκόλευε, αφού δεν είναι ούτε χειμώνας αλλά ούτε καλοκαίρι και κάπως έτσι τρώμε ατελείωτες ώρες μπροστά στην ντουλάπα μας και με τα νεύρα μας τσιτωμένα!

Υπάρχει όμως ένα item που θα λύσει τα Φθινοπωρινά σου προβλήματα… Και αυτό είναι ένα απλό χακί Jacket. Είναι η απόλυτη τάση για φέτος το Φθινόπωρο, ταιριάζει με όλα τα χρώματα, και μπορείς να το βάλεις όλες τις ώρες της ημέρας. Από άπλα denim παντελόνια, μέχρι σορτσάκι και φορέματα, το συγκεκριμένο item πρέπει φέτος το Φθινόπωρο να γίνει το must have της ντουλάπας σου!

Στην αγορά θα βρεις τεράστια ποικιλία σε σχέδια. Με στάμπες η χωρίς οι επιλογές σου είναι αρκετές ανάλογα με τα γούστα σου! Εμείς βρήκαμε τα πιο ωραία και stylish Khaki Jackets που κυκλοφορούν τώρα στην  αγορά, για να επιλέξεις κάποιο από αυτά και να το εντάξεις άμεσα στην ντουλάπα σου! Δες τα στην gallery που ακολουθεί!

Και αν θες να συνδυάσεις τέλεια το Khaki Jacket σου, η πιο safe επιλογή σου είναι το denim παντελόνι σου! Δες εδώ 10 denim παντελόνια κυκλοφορούν τώρα στην αγορά και θα σε ξετρελάνουν!