Τσάντες 2016: Τσάντες 24 καρατίων (γιατι ότι λάμπει ΕΙΝΑΙ χρυσός)

Το must-have που πρέπει να αποκτήσεις
Τσάντες 2016: Τσάντες 24 καρατίων (γιατι ότι λάμπει ΕΙΝΑΙ χρυσός)



Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες τάσεις και αν δοκιμάσεις, η τσάντα σε χρυσό χρώμα θα είναι πάντα απαραίτητο κομμάτι. Μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία, αφού όπως και να την κρατήσεις, θα κάνεις την διαφορά (θες δεν θες). Mπορεί με το πρώτο άκουσμα και με την πρώτη σκέψη να την θεωρείς λίγο ''επικίνδυνη'' - και δύσκολα να την συνδυάσεις - αυτό φέτος θα αλλάξει μια και καλή. 

Do it right

50 shades of gold: Θα βρεις άπειρες αποχρώσεις του χρυσού, γι’ αυτό φρόντισε να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει ιδανικά στην ώρα και στην περίσταση.

Style it: Συνδύασε την χρυσή σου τσάντα είτε σε κάποιο μονόχρωμο look (μαύρο, λευκό, γκρι κτλ) ή με κάποιο πιο ιδιαίτερο. 

Εκτός από τα απλά backpack και τσάντες χειρός, επένδυσε σε ένα μικρό statement χρυσό τσαντάκι και κάνε κάθε εμφάνιση σου ξεχωριστή. Θα δεις που με τα χρόνια η συγκεκριμένη επιλογή θα σε ανταμείψει πλήρως και κάτι μας λέει ότι θα γίνει και κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. 

Τέλος μην ξεχνάς ότι φέτος (όπως και πέρσι) - ακόμα πιο δυναμικά, τα μεταλλικά χρώματα είναι εδώ και υπόσχονται να κάνουν την διαφορά σε κάθε look μας. Από το πρωί μεχρι το βράδυ, από ένα απλό μεταλλικό τσαντάκι μέχρι μια χρυσή φούστα, όλες οι λαμπερές αποχρώσεις θα κάνουν ακριβώς αυτό που ξέρουν να κάνουν...να ξεχωρίζουν!

Στην gallery που ακολουθεί δες όλες τις χρυσές τσάντες που πρέπει να αποκτήσεις!

Είναι σίγουρο! Το blazer θα γίνει το αγαπημένο σου must-have κομμάτι!