Φθινόπωρο: Τρία must have κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου

Ο καιρός αλλάζει (επιτέλους) και μαζί αλλάζει και η εμφάνισή σου.
Φθινόπωρο: Τρία must have κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου



Το Φθινόπωρο έφτασε και ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τι θα φορέσεις. Φυσικά θέλεις να είσαι και στιλάτη, οπότε ώρα για ριζική ανανέωση!

Οι fashionistas μίλησαν και αποφάσισαν για τα must have κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις όσα προστάζει η μόδα!

Τι δεν πρέπει να αμελήσεις να έχεις το φετινό Φθινόπωρο;

Τζάκετ με γούνα

Όχι μόνο θα σε κρατά ζεστή και άνετη, αλλά θα αλλάξει ριζικά και το στιλ σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με το οτιδήποτε, να δώσεις μια πιο rock νότα στο στιλ σου ενώ θα το λατρέψεις για την ευκολία που θα το χρησιμοποιήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου.

Kitten heels

Ξέχνα τις πλατφόρμες, ξέχνα τα ψηλοτάκουνα και γενικά ξέχνα όσα ήξερες φέτος στο θέμα «παπούτσια» Το απόλυτο must have είναι τα kitten heels. Ουσιαστικά είναι μποτάκι-τακούνι, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και ανατομικό. Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα παπούτσι φέτος, αυτό είναι το ιδανικό και η ιδανική επιλογή.

Cropped Jeans

Πριν λίγες ημέρες σου είχαμε πει για το παντελόνι που θα φορέσεις και κολακεύει κάθε γυναίκα. Οπότε για ακόμη μια φορά θα σου πούμε πως τα cropped jeans είναι απαραίτητα για τις εμφανίσεις σου. Αυτό που κάνει τα cropped jeans τόσο ιδανικά, είναι η ευκολία που μπορούν να συνδυαστούν.

cropped flares-frayed denim-pumps-two tone pumps-skirt oer jeans pants-white oxfrod shirt-snood-scarf-mfw street style-elle