Pin me up! Mια ωδή στα αέρινα φορέματα! (20 προτάσεις)

Για να γίνει το καλοκαίρι σου λίγο πιο δροσερό…
Pin me up! Mια ωδή στα αέρινα φορέματα! (20 προτάσεις)



Ο Ιούνιος έφτασε στο τέλος του και το καλοκαίρι μας έχει δείξει πως έχει έρθει με άγριες διαθέσεις, αφού η ζέστη είναι αρκετή απο τώρα. Καμία μας δεν θέλει να φαντάζεται πως θα είναι ο Αύγουστος, ας ελπίσουμε πως θα ήμαστε σε κάποια παραλία μέχρι τότε…Ο Αύγουστος είναι ένα βήμα δίπλα μας που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για τα outfits που θα επιλέξουμε όταν η ζέστη είναι ανυπόφορη.

Ο τρόπος για να γίνει είναι πανεύκολος, αφού με ένα μόνο item είσαι έτοιμη, αέρινη και chic. Το μόνο που χρειάζεσαι για να το πετύχεις είναι να διαλέξεις ένα αέρινο φόρεμα ή αν δεν βρείς αέρινο του γούστου σου βρές κάτι που να μην κολλάει πάνω σου, σε Α γραμμή, μίνι, μίντι ή μάξι.

Η ποικιλία που θα βρείς στην αγορά είναι πολύ μεγάλη και οι επιλογές σου αρκετές!Επέλεξε κάτι που μπορείς να το φορέσεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να σε δεσμεύει και να σε κάνει να δείχνεις girly & chic.

Βρήκαμε τα 20 πιο ωραία φορέματα κατάλληλα για τις ζεστές καταλοκαιρινές μέρες αλλά και νύχτες. Δες τα στην gallery που ακολουθεί.