5 outfits που θα είναι πάντα chic

Γιατί το chic είναι καλύτερο από το sexy
5 outfits που θα είναι πάντα chic



Υπάρχουν κάποια κομμάτια στην ντουλάπα μας που δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από την μόδα. Τις περισσότερες φορές είναι τα πιο απλά items που με πολύ εύκολους και απλούς συνδυασμούς  μετατρέπονται στο πιο chic look. Γίνεται πανεύκολα, αφού για να δημιουργήσεις ένα chic outfit δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά.

Pencil παντελόνια, μίντι και μάξι μονόχρωμα και minimal φορέματα, κάπρι παντελόνες, απλά σανδάλια και απλές τσάντες είναι μέσα στις επιλογές σου και σίγουρα μέσα στην ντουλάπα σου. Προσπάθησε να τα συνδυάσεις άρτια χωρίς να κάνεις υπερβολές. Οτιδήποτε απλό και μίνιμαλ είναι από μόνο του chic. Κάποιες φορές το εντυπωσιακό και το σέξυ υστερεί μπροστά σε ένα σικάτο look.

Το chic είναι και θα είναι για πάντα ένα από τα πιο safe και stylish outfits. Για αυτό σου προτείνουμε ανεπιφύλαχτα να το εντάξεις στο καθημερινό αλλά και βραδινό στυλ σου. Φτιάξαμε 5 ολοκληρωμένα outfits για να πάρεις ιδέες και να αρχίσεις το ξεσκόνισμα στην ντουλάπα σου με κομμάτια που δεν φανταζόσουν πως μπορούν να σου χαρίσουν ίσως το πιο ωραίο look. Δες την  gallery που ακολουθεί , πάρε ιδέες και δοκίμασέ το!