Δεν μπορείς να αγοράσεις Chanel ; Κανένα πρόβλημα! Affordable τσάντες για να αντιγράψεις τις διάσημες blogger χωρίς να είσαι fake!

Γιατί και χωρίς Chanel θα είσαι in fashion!
Δεν μπορείς να αγοράσεις Chanel ; Κανένα πρόβλημα! Affordable τσάντες για να αντιγράψεις τις διάσημες blogger χωρίς να είσαι fake!



Το απόλυτο γυναικείο όνειρο είναι να έχει μέσα στο σπίτι της ένα ολόκληρο δωμάτιο μεταλλαγμένο σε μια τεράστια ντουλάπα με πολλές επωνυμες τσάντες όλες τους ταχτοποιημένες σε ράφια.Οι περισσότερες θα θέλαμε να είναι φυσικά Chanel, γιατι είναι ίσως η πιο chic, all time classic και unique τσάντα που έχει σχεδιαστεί.

Δεν ξέρω αν και εσύ το παθαίνεις αυτό, αλλά εγώ προσωπικά μόλις ακούω το brand Chanel σαν να χτυπάει ένα κόκκινο λαμπάκι μέσα στο κεφάλι μου. Αν είχαμε τέτοια ντουλάπα το πιο πιθανό θα ήταν να κοιμόμασταν εκεί, να τρώγαμε εκεί και γενικότερα να μην βγαίναμε ποτέ από μέσα! Αλλά δυστυχώς όσο και να θέλουμε να την αποκτήσουμε, παραμένει όνειρο που σου εύχομαι κάποια στιγμή να το κάνεις πραγματικότητα.

Φτάνουν τα όνειρα, back to real life, υπάρχουν τσάντες επώνυμες ή μη που και μοιάζουν με τις Chanel αλλά και μερικές φορές ίσως είναι πολύ κοντα αισθητικά με τις αγαπημένες μας τσάντες, με χαμηλό ή πιο υψηλό budget, αλλά πάντα πιο φτηνές από τις αγαπημένες Chanel. Ναι λοιπόν, βρήκαμε τέτοιες τσάντες για όλα τα γούστα και σου τις προτείνουμε, χωρίς να πονέσει τόσο η τσέπη σου από το να έπαιρνες μια Chanel.

Δες τες στην gallery που ακολουθεί!