Μόδα 2016: Τα items που θα ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό σου look!

Μinimal και chic οι λέξεις κλειδιά!
Μόδα 2016: Τα items που θα ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό σου look!



To παρακάτω fashion post διαβάζεται καλύτερα ακούγοντας αυτό το κομμάτι: "Girls Just Want To Have Fun"! Kαι θα σε βάλω αμέσως στο κλίμα. Η Τόνια, η Κατερίνα κι εγώ είχαμε κάτι ανησυχίες σχετικά με το ποια είναι τα must have κοσμήματα του καλοκαιριού. Ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας και δεν θέλουμε να μας λείπει τίποτα. Βρισκόμαστε σε καλοκαιρινό mood και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να έχουμε θετική διάθεση. Και τι μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση στο πι και φι; Shoooooping! 

Γι΄αυτό και αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα σε ένα εμπορικό κέντρο για να το ανακαλύψουμε.  Μετά από λίγο γύρω γύρω, δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω που κάναμε (ξέρεις πως  ψωνίζουν οι γυναίκες),  εν τέλει αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι η συλλογή της Pandora. Για την ακρίβεια οι σειρές κοσμημάτων της. Έχει μεγάλη ποικιλία και είναι flexible ότι στυλ κι αν έχεις. 

Χαζέψαμε λίγο στην βιτρίνα, βγάλαμε τις απαραίτητες selfies και μετά διασκορπιστήκαμε η καθεμία εκεί όπου είναι το στυλ της. 

Εμένα φυσικά με κέντρισε η συλλογή "Oriental Βloom" και θα σου πως ευθύς αμέσως γιατί. Διότι τα έχει όλα. Είναι όσο girly χρειάζεται ένα 29χρονο κορίτσι, είναι chic, καλοκαιρινή και αυτές οι κόκκινες και κοραλί αποχρώσεις πηγαίνουν με όλα και δίνουν μία ανατρεπτική πινελιά στο outfit που έχεις επιλέξει. 

(Κοίτα πόση χαρά και έκπληξη είχα μόλις το ανακάλυψα!)

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα τι να επιλέξω. Διότι μου άρεσαν όλα. Μου πήρε λίγη παραπάνω ώρα μέχρι να καταλήξω στα παρακάτω...

Το κολιέ αυτό με το σχέδιο του λωτού θα γίνει το must have του καλοκαιριού! Σκέψου να ήμουν και πιο μαυρισμένη τι αντίθεση θα έκανε! 

Μου άρεσε τόσο πολύ που είπα να πειραματιστώ, και να τραβήξω άλλη μία, πιο καλλιτεχνική λήψη. (Bonus: Μπορείς να δεις τα βραχιόλια στην βιτρίνα και να αντιγράψεις συνδυασμούς)

Το βραχιόλι που έφτιαξα για το χέρι ήταν τέλειο. Minimal και εκκεντρικό συνάμα. Συνδύασα διάφορα σύμβολα και το απότελεσμα ήταν αυτό που ήθελα. (Επίλεξα αποχρώσεις ουδέτερες, για να κάνουν αντίθεση με το oriental βραχιόλι μου. Tέλεια αντίθεση;) Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με τα σύμβολα που διαθέτει η Pandora. Check! 

Στην βιτρίνα είχα δει από την αρχή ασημένια δακτυλίδια με κυβική ζιρκόνια που τα έβαλα στη shopping list μου. Τα φόρεσα και τα δύο μαζί κι από τότε τα φοράω non stop.

'Eπαθα εμμονή και τράβηξα αρκετές λήψεις. Με concept, φυσικά! Γιατί τα σχέδια είναι unique as we are!

Test παρατηρητικότητας 1: Πρόσεξες πόσο εντυπωσιακό φαίνεται το βραχιόλι;

Αν και είναι δύο διαφορετικά σχέδια, μαζί δένουν πολύ. 

Τest παρατηρητικότητας 2: Που πέφτει το μάτι σου; (Αν και το πόμολο είναι εξίσου εντυπωσιακό, αυτό που σε κεντρίζει είναι ο συνδυασμός των δαχτυλιδιών.)

Αυτές είναι οι επιλογές μου! Και δεν είναι καθόλου too much. Είναι αυτά που χρειάζομαι στο νησί, στην δουλειά, στην έξοδό μου.

Βρες τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα σε μένα και στο μοντέλο πίσω μου! Lol!

Eπειδή σκέφτηκα ότι κι εσύ θα είσαι στην ίδια φάση μαζί μου και θα ψάχνεις να προσθέσεις τις τελευταίες στιλιστικές πινελιές στα καλοκαιρινά σου outfit, σου έφτιαξα την ιδανική gallery. Εκεί μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου must-have γι΄ αυτό το καλοκαίρι. Είσαι έτοιμη;

Για περισσότερη έμπνευση, επισκέψου το site της Pandora εδώ, την σελίδα του facebook εδώ. Αν πάλι ψάχνεις κατάστημα κοντά σου check εδώ ποιο βρίσκεται κοντά σου για να το επισκεφτείς άμεσα.