Χρυσά αξεσουάρ το καλοκαίρι, γιατί όχι; (ρεπορτάζ αγοράς)

Η πιο chic επιλογή...
Χρυσά αξεσουάρ το καλοκαίρι, γιατί όχι; (ρεπορτάζ αγοράς)Tι και αν βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, όσο χαλαρές και ανέμελες και αν θέλουμε να είμαστε πάντα να αναζητούμε εκείνο το ντύσιμο, μέσα στο οποίο θα αισθανόμαστε ο ευατός μας και θα αναδεικνύεται πλήρως το προσωπικό μας στιλ. Αν η παραπάνω πρόταση σου φαίνεται κάπως περίπλοκη και ουτοπική, τότε εκεί που πρέπει να εστιάσεις αυτό το καλοκαίρι είναι στα αξεσουάρ. Και όχι στα κοινά, αλλά στα χρυσά!

Μπορεί το χρυσό, να σου μοιάζει κάπως βραδινό και υπερβολικό - εδώ να σημειώσουμε ότι ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα - θεωρείται όμως μια από τις πιο σέξι και συγχρόνως chic επιλογές που μπορείς να κάνεις , όσον αφορά τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα.

Για παράδειγμα συνδύασε τα χρυσά κοσμήματα σου με ασπρόμαυρα σύνολα, χρωματιστά ρούχα αλλά και μονόχρωμα look. Το σίγουρο είναι ότι όπως και να τα φορέσεις (εννοείται όσο πιο minimal σχέδια, τόσο καλύτερα και safe), θα δώσεις στην εμφάνιση σου extra πόντους κομψότητας και πολυτέλειας. Ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή…

Στην gallery που ακολουθεί, δες ποια χρυσά αξεσουάρ πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα, αύριο, μεθαύριο...

Sunshine girl: 4+1 τρόποι να φορέσεις το κίτρινο με στιλ!