Φέτος οι clutch bags αντικαθιστούν τα backpacks!

Την κρατάς από το πρωί ως το βράδυ, και χωράνε όλα όσα χωράει και ένα backpack…Clutch bag, ή αλλιώς φάκελος, τον έχεις συνηθίσει μικρό και να χωράει, μόνο κλειδιά, κινητό και κραγιόν. Συνδυασμένο πάντα για μια βραδινή εμφάνιση, πάντα χάριζε στο outfit σου την chic πινελιά που του έλειπε!

Ξέχνα τα όλα αυτά τώρα, γιατί τα big clutch bags είναι εδώ να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ και να χωράνε μέσα όλα αυτά που εμείς οι γυναίκες καθημερινά κουβαλάμε. Αντικαθιστούν τις μεγάλες τσάντες και τα backpacks, και γίνονται το απόλυτο trend για φέτος στις τσάντες!

Είναι τα λεγόμενα statement items, που αποτελούν τάση και αλλάζουν τα δεδομένα. Αυτού του είδους λοιπόν οι φάκελοι αλλάζουν τα δεδομένα στις καθημερινές τσάντες, και σου δίνουν έναν πιο stylish αέρα.

Η ποικιλία στα χρώματα και σχέδια είναι αρκετά μεγάλη, έτσι ώστε να έχεις πολλές επιλογές, ανάλογα την καθημερινότητα και το στιλ σου! Χρωματιστές και μονόχρωμες είναι μέσα στην λίστα σου, αφού μέχρι και τον χειμώνα το χρώμα σε ένα total black look είναι απαραίτητο!

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις 10 big clutch bags, που μπορούν να αντικαταστήσουν τα πολυφορεμένα  backpacks