Γκρι! Το αγαπημένο χρώμα του χειμώνα

Σίγουρα μετά από αυτό το άρθρο, θα το επιλέγεις κάθε μέρα



Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στην ντουλάπα μας το χειμώνα, συνήθως είναι μαύρο, και σκούρες αποχρώσεις. Καφέ, μπορντό και αρκετά ακόμα, είναι τα must χρώματα για χειμώνα. Αλλά και το γκρι. Πολλές από εμάς, δεν το έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση, ίσως γιατί το θεωρούμε αρκετά άτονο και χωρίς προσωπικότητα χρώμα. Μόνο που κάνουμε λάθος. Γιατί το γκρι έχει πολλές αποχρώσεις, άλλες μας αρέσουν, και για άλλες δεν τρελαινόμαστε. Αν όμως το παρατηρήσεις το γκρι είναι παντού, σε όλα τα μαγαζιά και στα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ. Εμάς μας αρέσει πολύ και τον φετινό χειμώνα, το γκρι θα γίνει το αγαπημένο μας!

Μπλούζες, φορέματα, σακάκια, τσάντες και παπούτσια σε γκρι χρώμα, δείχνουν διαφορετικά, stylish και chic. Για αυτό και εσύ φέτος, προσπάθησε να εντάξεις στην ντουλάπα και στο στιλ σου γκρι αξεσουάρ και ρούχα.

Κάθε απόχρωση του γκρι είναι διαφορετική. Ανοιχτό γκρι και σκούρο είναι στα αγαπημένα μας, δείχνουν το item πιο διαφορετικό από το αν θα ήταν σε άλλο χρώμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με όλα, αλλά και γιατί όχι να δημιουργήσεις ένα total γκρι outfits!