Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι στην Cotton Prince

Δώστε στα φετινά Χριστούγεννα τον τόνο της Cotton Prince!



Η Cotton Prince  πρωτοτυπεί  και φέτος   δημιουργώντας τα ομορφότερα Χριστουγεννιάτικα δώρα! Χειροποίητες Ελληνικές γυάλινες μπάλες απο φυσητό γυαλί, βελούδινα μαξιλαράκια με ευχές, γούρια και πολλά ακόμα μοναδικά προιόντα!

Με μια τεράστια γκάμα για να επιλέξεις το κατάλληλλο δώρο για τους δικούς σου ανθρώπους ή και για τον εαυτό σου, η Cotton Prince σε περιμένει για να ανακαλύψεις τα χειροποίητα δημιουργήματα, τα οποία εδώ και 8 χρόνια δίνουν τον τόνο τους στις σημαντικές μας στιγμές.

Στην Cotton Prince, η οποία είναι 100% ελληνική εταιρεία, μπορείς να δημιούργησεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, το προϊόν που θες. Από τον σχεδιασμό μέχρι το ράψιμο, το κέντημα και την ζωγραφιά, όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με μεράκι.

Έχοντας κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά της βάπτισης,  και των χειροποίητων customized προϊόντων,  εξάγει τα προϊοντα της σε Eυρώπη, Αυστραλία, Αμερική, Quatar, και απο τον Δεκέμβριο του 2016, σε ένα μοναδικό corner shop στο μεγαλύτερο 7 άστερο Μαιευτήριο του Abu Dhabi, Danat Al Emarat.

Η Cotton Prince όμως δεν σταματά εκεί!

Στο ζεστό και φιλικό showroom της εταιρείας στην Αθήνα (Οικονόμου 4, Καισαριανή, Αθήνα -μόνο κατόπιν ραντεβού- ΤΗΛ: 210-9517623 / 6976588584), μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα και τα υφάσματα που ταιριάζουν στο γούστο σας και η ομάδα της  Cotton Prince θα δημιουργήσει για εσάς κάτι περισσότερο απο αυτό που έχετε ονειρευτεί!