10 fashion bloggers, 10 stylish look για να αντιγράψεις

Είσαι έτοιμη για ανανέωση;
10 fashion bloggers, 10 stylish look για να αντιγράψεις



Παρασκευή σήμερα και είναι η μέρα που μπορούμε να χαλαρώνουμε αλλά και να σερφάρουμε στο διαδίκτυο (λίγο ελεύθερο χρόνο, θα βρούμε που θα πάει). Άρα τι καλύτερο από το να εμπνευστούμε από τις αγαπημένες μας fashion bloggers και να αντιγράψουμε τα εντυπωσιακά look που μας προτείνουν. Και όμως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται!

Επειδή η νέα εβδομάδα είναι εδώ, check παρακάτω τα υπέροχα 10 street style look, επίλεξε τα και κάνε την διαφορά :

1. Για ένα chic και διαφορετικό στιλιστικό αποτέλεσμα σήκωσε τα μανίκια και το τζιν παντελόνι σου. Εύκολο και γρήγορο tip!

2. Αν είσαι φαν του oversized στιλ, τότε αυτό το outfit είναι ιδανικό για εσένα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα oversized φουλάρι και ένα πουλόβερ. Αν είναι και στην ίδια απόχρωση, τόσο καλύτερα και stylish!

3. Όταν διαλέγεις μονοχρωμία στο ντύσιμο σου, τότε μόνο τα snakeskin ankle μποτάκια θα δώσουν το ιδιαίτερο στοιχείο που τόσο αναζητάς.

4. Το minimal & chic outfit σου, θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον αν επιλέξεις αξεσουάρ με μεταλλικές λεπτομέρειες.

5. Ώρα για μια άνετη και στιλάτη επιλογή. Συνδύασε το flared παντελόνι σου με ένα ζευγάρι λευκά sneakers και τόλμησε κάτι διαφορετικό!

6. Διάξε μια πιο απλή και minimal εκδοχή του καρό και σε ένα look επέλεξε παραπάνω από ένα κομμάτια με καρό. Chic και all time classic trend!

7. Σίγουρα έχεις πολλές πασμίνες αλλά έχεις καιρό να τις φορέσεις. Βγάλε μια από τη ντουλάπα σου και αυτή τη φορά τύλιξε την με ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο!

8. Πως να το κάνουμε, δεν αρέσουν σε όλες οι over-the-knee μπότες! Γι' αυτό τον λόγο συνδύασε τις κανονικές σου μπότες με μια midi φούστα και το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα σε εκπλήξει!

9. Wow! Το χακί ταιριάζει μοναδικά με το κόκκινο. Ποιος να το φανταζόταν;

10. Ναι, και τα αξεσουάρ αξίζουν ίση προσοχή με τα ρούχα μας. Τα πράγματα είναι απλά, δέσε μια μπαντάνα της επιλογής σου στην καθημερινή σου τσάντα και είσαι έτοιμη.

Τώρα νομίζω ότι έχεις αρκετή έμπνευση για την εβδομάδα που ξεκινά!

Αν είσαι petite, μάθε εδώ ποια τζιν-καμπάνα σου ταιριάζουν!