10 style blogger look για να δοκιμάσεις σήμερα

Έμπνευση στη στιγμή
 10 style blogger look για να δοκιμάσεις σήμερα



Kάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια! Ανοίγεις τη ντουλάπα σου και ενώ έχεις πάρα μα πάρα πολλά ρούχα, ΠΑΛΙ δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Αρχικά μη σε ξεγελα ο καιρός, μιας και έχουμε μπροστά μας Πάσχα και μάλλον δεν θα έχει και τον καλύτερο καιρό. Επειδή και εμείς περνάμε τα ίδια, ψάξαμε και βρήκαμε τα επόμενα σου look. 

Τα 10 style blogger look που ακολουθούν, θα σε εμπνεύσουν και γιατί όχι να μην δοκιμάσεις ακόμα και σήμερα:

1. Επέλεξε ένα total white look, και ''σπάστο'' με ένα nude τοπ.Μια κλασική και chic επιλογή. Extra tip : Ένα κολιέ με oversized πέρλες θα δώσει έναν επιπλέον αέρα κομψότητας!

2. Το ριγέ loose παντελόνι είναι ένα must-have κομμάτι που θα φορέσεις με πολλούς και εναλλακτικούς τρόπους. Μια ιδέα είναι να το συδύασεις με ένα γκρι blazer, μάυρο ζιβάγκο και ψηλοτάκουνες γόβες.

3. Δερμάτινο παντελόνι και bomber jacket  = O συνδυασμός που θα λατρέψεις. Από τη μία το παντελόνι από δέρμα θα δώσει το ιδιαίτερο στοιχείο που αναζητάς και από την άλλη το bomber τζάκετ, θα ισορροπήσει το look με την casual πινελιά του.

4. Denim to denim! Φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν καμπάνα και από πάνω διάλεξε ένα τζιν τζάκετ σε ίδια ή άλλη απόχρωση. Βασικό είναι να μην ξεχάσεις να φορέσεις και ψηλοτάκουνα για να κερδίσεις έξτρα πόντους στο ύψος σου.

5. Η επιτομή του cropped! Ένα κοντό τζάκετ σε συνδυασμό με ένα cropped παντελόνι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Όπως επίσης και το μαύρο με το κανελλί ως η χρωματική παλέτα του συγκεκριμένου look.

6. Sexy & girly αποτελεί ο συνδυασμός του ροζ top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Τα statement σκουλαρίκια είναι εγγύηση για να κάνεις το ντύσιμο σου ξεχωριστό!

7. Stylish κορίτσια ενωθείτε! Τα πράγματα είναι απλά, ένα λευκό πουλόβερ, μια καφέ σουέντ φούστα, ένα ζευγάρι μαύρες flat over-the-knee μπότες και μια office λεοπάρ τσάντα, αποτελούν τα απαραίτητα κομμάτια για ένα στιλάτο outfit.

8. Aν αγαπάς τις minimal και καθαρές γραμμές, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο στιλ. Ένα μονόχρωμο παλτό πρέπει να γίνει ο οδηγός σου για να ολοκληρώσεις το look με 100% επιτυχία.

9. Όταν σε ένα ντύσιμο, υπάρχουν διαφορετικές υφές, τότε μόνο ενδιαφέρον μπορεί να χαρακτηριστεί. Για παράδειγμα το μαλλί, με το σουέντ και το μεταλλικό ύφασμα είναι super στιλιστική ιδέα!

10. Αν είσαι οπαδός του casual και του κομψού στιλ, τότε δεν έχεις παρά να φορέσεις το αγαπημένο σου χακί παρκά, μια φόρμα, τα αθλητικά παπούτσια και μια chic καφέ office τσάντα. Τόσο κομψή καιι συγχρόνως απλή!

Δες εδώ 15 μυτερά παπούτσια που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν (είναι hot τάση, ακουσέ με)!