Street style: Φόρεσε t-shirt από το πρωί έως το βράδυ (όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί)

Kαι θα δεις τα καθημερινά σου μπλουζάκια με άλλο μάτι...
Street style: Φόρεσε t-shirt από το πρωί έως το βράδυ (όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί)



Αν έπρεπε να διαλέξω ένα κομμάτι από τη ντουλάπα μου που μπορώ να φορέσω από το πρωί μέρχι το βράδυ και να είμαι stylish (χωρίς δεύτερη σκέψη), αυτό θα ήταν σίγουρα το αγαπημένο και διαχρονικό t-shirt. Aπό τα 80's μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει δεκαετία και χρονιά που να είναι μέσα στις top τάσεις, χειμώνα - καλοκαίρι. Και αυτό γιατι με μεγάλη ευκολία μπορεί να γίνει ένα με κάθε ντύσιμο, από το πιο επίσημο μέχρι το πιο casual, με στάμπες ή όχι. Αν λοιπόν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό βάλε το t-shirt στην καθημερινότητα σου και ένα είναι το σίγουρο το προσωπικό σου street style, θα αλλάξει φυσικά προς το καλύτερο.

1. Πάρε ένα πιο ροκ δρόμο και φόρεσε ένα t-shirt με το αγαπημένο σου συγκρότημα. Συνδύασε το με ένα τζιν σορτς και δέσε ένα πουκάμισο (που να ταιριάζει στιλιστικά και χρωματικά) και από κάτω ένα ζευγάρι κλασικά και άνετα αθλητικά. 

2. Άλλος ένας casual τρόπος είναι να διαλέξεις ένα τοπ (ασύμμετρο αυτή τη φορά), να φορέσεις το τζιν σορτς σου. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα μαύρο backpack και ένα ζευγάρι all star. Tέλειο;

3. Μετά τα casual outfit, ήρθε η σειρά για ένα πιο εντυπωσιακό (απογευματινό κα βραδινό) ντύσιμο. Αυτή τη φορά μην πεις όχι στον συνδυασμός ενός ασπρόμαυρου t-shirt με μια midi φούστα σε ένα έντονο χρώμα της επιλογής σου. Παίξε με τα αξεσουάρ, αλλά μην το παρακάνεις!

4. Αν έχες ένα ιδιαίτερο t-shirt, τύπου statement, ήρθε η ώρα να το δείξεις. Ισορρόπησε το με ένα μονόχρωμο ψηλοκάβαλο τζιν σορτς (όπως είναι το λευκό) και πέρασε μια ζώνη στη μέση. Φυσικά στο τελικό αποτέλεσμα θα μετρήσει τόσο η τσάντα όσο και τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου.

5. Μια μέρα, όταν δηλαδή δεν θα έχεις ιδέα τι πρέπει να φορέσεις, πάρε σαν οδηγό ένα t-shirt σου. Αν είναι minimal και μονόχρωμο, κάνε το ίδιο με το ύπολοιπο σύνολο. Τέλειο παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω!

6. Rock and chic γίνεται; Και όμως γίνεται! Φόρεσε ένα t-shirt με μια ριγέ φούστα και διάλεξε τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα που έχεις. Μόλις μπει και το φθινόπωρο, κάνε την διαφορά και ρίξε ένα δερμάτινο τζάκετ στους ώμους. Cool or what;

7. Το συγκεκριμένο street style το έχεις δει σε πολλές fashion bloggers, μιας και αποτελεί συχνή ''στολή'' σε events ή όχι. Ακολούθησε το και εσύ όταν είσαι σε στιλιστικό δίλημμα.

Βγάλε τώρα από τη ντουλάπα σου όλα τα t-shirt που έχεις στην συλλογή σου και άρχισε τους συνδυασμούς!

Braidmania: Δες τις πιο εντυπωσιακές πλεξίδες για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πως να φορέσεις την τζιν φούστα τον Αύγουστο!